Hteo bih da kupim neki prosecan laptop. Sta mislite o ovom? Kakav je, sta mu fali, odnos cena-kvalitet i tako to????? Ako ne valja, imate li vi neki predlog za mene???!!!!
Imaju 2 drugara isti, lap nije los, gura tako neke prosecne igrice, inace imam osecaj da se taj corei3 malo vise greje, mada drug uopste nije pazio na laptop, vrv se napunio prasine... Ja imam acer 5738zg sa t4500 i 560v i prezadovoljan sam , proc se ne greje normalno... jedino sto sam malo skeptican na acerov-e tastature, meni npr su ulegla 2 slova zato sto sam ih stalno koristio kod igrica, drugu su isto par ulegla, ali je veoma precizna i brza... upada dosta prasina izmedju njih. Mada gledao sam nova tastatura kosta 2000-2500din tako da kroz 2-3 god moze da se zameni, nije problem....
E sad, ja da sam na tvom mestu mzd bih pre gledao neki Amd-ov noviji procesor ili ove Corei3 (novije) sa integrisanom HD3000, ona ti je znatno jaca od te X5700, tako da to ti je moj predlog, pogledaj kako se krecu cene pa odluci, inace taj acer je solidna kupovina, ovi drugari su mucili laptopove, prosipali pivo, sokove po njima, padali im, i evo sljakaju i dalje...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.