Ako slučajno nkim čudom on nema, pojuri po servisima, kupindu i sličnim mestima gde se lapovi kupusaju u delove, jer mi izgleda slično kao model za Fujitsu Siemens Amilo koji sam ja imao.Možda može da se vidi po part number-u.U svako, slučaju, Zoki će ti reći detalje i ukoliko nema taj kuler.
Sta se desava sa coolerom? Nije valjda geknuo...bas cudno, laptop je relativno (nove) generacije...vidi kod ovih http://is.gd/P3ztqU generalno su dosta skupi novi vent.
kod ovih sam gledao nemaju takav cooler...moram da vidim na neku dali pasuje mozda iz jos nekog laptopa kuler...a l top je koriscen 2 godine bez prestanka u nehumanim uslovima (na +40 ,u prasini,pljugama itd)...ako neko nadje slican model da pasuje neka pise .
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.