Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
asus k52jc-ex347 problem sa grafikom
STRANA 1 OD 1
rema1301 asus k52jc-ex347 problem sa grafikom 24.01.2012. 16:51 T42798

status: user
broj poruka: 55
Desilo mi se sledece, juce mi od jednom iz cista mira izbacio plavi ekran, restartovao sam lap top, posle toga sam pogledao u device manageru i pokazivalo mi je samo integrisanu grafiku, a ovu drugo geforce 310m ne, pokusao sam da instaliram drajever za istu, ali mi kaze da ne pronalazi tu grafiku... Citao sam po nekim forumima, i naso neke informacije... Stavio sam u BIOS na default, kad se podigo sistem, u device manageru mi je prijavljivalo grafiku... Interesuje me zbog cega se to desilo, da li je mozda graficka neispravna? I kako da namestim da mi je u funkciji samo ta neintegrisana grafika geforce 310m??? Kad disable-ujem ovu integrisanu, ugasi se monitor, i kad restartujem racuner rezolucija se smanji skroz na minimum, i boje mng lose... Jel ima neko neki savet?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs