E jeb.,zar ste vi Karići toliko propali da sad kupujete polovne stvari?!
:: :: Pozdra :: hteo bi da uzmem netbook polovan oko 150 eur...ali me interesuju vasi predlozi..pogotovo mi bitno trajanje baterije.. :: :: Neki predlozi ili sugestije..
E, majstore, uzmi ti novu stvar za nepunih 18000 dinara. imas u Emmiju, ja sad gledao. Super ti je asus EEEPC X101-BLK036G. ima i u winwin,pa pogledaj na sajtovima. Sto bi placao polovno, ovo ima 2 god grancuje, em je novo a trosi malo bateriju. mislim da je trocelijska baterija, ova moja je sa 6 celija i veruj mi u stendu je u stanju biti 10 sati a pod punim opterecenjem 5-6 h , cak i kad radim video montazu na njemu.Da ne verujes. Moj je asus eeep 101 px valjda sa 160 gb win xp servis pek 3. Tako , ja bi novo pa juri neki sa 6 celija bateriju i da pevas svaki dan. Zelim da uzmes dobar komp i da budes zadovoljan. poz.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.