Instalacija mac-a je i lakša i brža od instalacije windowsa. Ne vredi dati više od 400 dinara. Mada, on može i vrlo lako da se povrati u život ako je koristila Time machine i ima originalni instalacioni DVD ili USB.
dobro izgleda, ispitana je i garantujem da je ispravna, cak i previse ispravna. Cim se danas cujem sa njom, javljam se ovde i na mail vama, posto njoj vise odgovara da je odere lik za pare (nikako sem te glupe prodaje haha) jer je sinoc videla prelepu zlatno belu toshibu pa hoce promenu. Hahaha Hvala momci
e da smo drzava ko sto nismo... sere mi se od tih likova sto bez blama traze milion evra za pola sata posla. pa nije neuro hirurg, majke mu ga )*&%(^&%!!! ps. instaliraj joj windows
Pa sto je onda platila tu kantu 3x vise za iste komponente kao u nekom lap topu, kad ce windows da koristi na njoj, nije windows tako lepo saren i obojen sa sliicama za decu kao windows
Vidis da devojka baca pare u slucaju `kvara` hoce da proda i da kupi nesto drugo, lepse... A + nece da slusa drugara koji se razume i koji je pametno savetuje.
Ne cudi me da je kupila mac.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
@gile Padne sistem bas tako kao sto kazes kao da je pala bomba oce da prodaje i da kupuje novo...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Dok ne dodju slike, ovako na slepo placam 500din da joj to reinstaliram, nemam vise, jbg: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.