U svakom slucaju, cena odredjuje da li cemo da kazemo ok ili ne. I da ima celeron, giga rama, i integrisanu grafu, a da si platio 12k nov, rekli bismo da si super prosao :) Do you get my point?
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apo
:: I3 processor 2310m 2.1 gh :: :: 6gb ddr 3 133 :: :: 640h :: :: gt540 :: :: osalo je sve top :: :: sta mislite o ovom laptopu uzeo sam ga juce
Aha uspavan sam jos uvek ... nije mi jasno kako mogu iskljucim intel graficku i da radi nvidia samo , veoma dobar zvuk glasan za laptop i dobru sliku ima , mozda sam trebo uzmem nesto sa i5 i mozda jacom grafickom ali mislim da je ok za 38000
Cini se ok. Ja sam se retko susretao sa laptopovima koji imaju prihvatljiv zvuk, ne dobar, nego cisto prihvatljiv, tako da si ok :)
Za ovo oko grafike nisam upucen, uvek sam furao integralca na prenosnom racunaru. Da ne moram da ucim za sutra i ustajem u 8, nasao bih ti i odgovor na to pitanje. A sada poz
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apo
:: Aha uspavan sam jos uvek ... nije mi jasno kako mogu iskljucim intel graficku i da radi nvidia samo , veoma dobar zvuk glasan za laptop i dobru sliku ima , mozda sam trebo uzmem nesto sa i5 i mozda jacom grafickom ali mislim da je ok za 3800 :: :: ::
I gde si nasao po toj ceni i da li moze da se instalira nelicenciran windows ili je prototip potpuno zasticenog laptopa nove generacije koja u biosu ima tabelarni poziv M$ instrukcija koje odbijaju svaku mogucnost saradnje sa odvratnim bez0braznim i nelegalnim kopijama jednoga operativnog sistema?
Kazi, sto mu drombova! _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: :: radi sve odlicno , samo me nervira sto nije nvidia glavna nego intelova grafik ::
To je namesteno da bi ti baterija duze trajala.Izvini, ali pitanje ti je bas glupo.Kad ne radis nista zahtevno koristi se intelova hd grafika,cim pokrenes igricu npr. koja je jaka za tu intelovu grafiku automatski se ukljucuje NVidia.Stvarno ne znam sta ce ti nvidia za muziku,surf ili sl.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.