Za neki dan idem da uzmem burazeru laptop, dao mi kintu da mu kupim nesto posto nije iz bg-a, a i malo se razume u tu tematiku. Mene sad interesuje sledece: koje su razlike u proizvodjacima mislim oko temperatura, kvaliteta baterije, garancije? Koje su razlike u procesorima, mislim izmedju i3 2130 i pentijuma B950 (oznake nisam siguran ali tako nekako) ili ipak neki amd APU? Sluzio bi mu za net, muziku, filmove, a naravno i po neku igricu (ali covek ne pati od detalja itd). I da, u pitanju je suma od 400evra. Hvala unapred na odgovorima i sugestijama.
ASUS M5A99X EVO Phenom II X6 1605T Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz GTX 460 768MB CM GX550
Baterija mu trenutno traje 2 sata, stim sto je stalno u hibernacij (samo mu zatvorim monitor). Iz nj se vraca za 3s. grafika mu je ATI HD5650 i przi COD MW2 na MAX podesavanjima. Od skora sam ga nakacio preko HDMI na 32` i aktivirao EYEFINITY. Gura navedenu igru na dva monitora sa istim podesavanjima...
Pazi meni nije bitno koje ce ime da mu pise, ni koje detalje ce da koristi. Kontao sam da mu uzmem neki sa ATI6650 ili GT540M, e sad jedino me interesuje da li je bolja varijanta sa pentium core duo ili sa AMD APU-om? Jos jedna bitna stavka je baterija, samo da nije neka koja ce trajati kratko, mislim da je ta tvoja sasvim solidna. Inace tog tvog modela vise nema u prodaji, ali ima nekih slicnih.
ASUS M5A99X EVO Phenom II X6 1605T Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz GTX 460 768MB CM GX550
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.