Kupujem lap top za par dana a ne mogu da se odlučim,ima mali milion modela,a ja se razumem ko mara u kriv .... Lap top bi uglavnom sluzio za surf,gledanje filmova i igranje igrica,nasao sam ovaj hp ,dali on vredi te pare i koje igrice on moze da tera ,ako imate neki predlog pisite,a krajnja cifra bi bila do 50000. http://www.eponuda.com/laptopovi/hp-pavilion-g6-1004em-le994ea-cena-194084
Gde nadje da uzmes intel i ati, ima da te streljaju ovde neki x)
Nisam neki strucnjak, ali da se naigras sa dobrim detaljima, tesko za 50k. Moze da pokrene dosta novijih igrica, ali slajder ce morati dosta dole. Ok ovo izgleda, vrv ima bolje, ali tesko da mozes sada da dobijes odgovor, sutra mozda dok se ljudi vrate svesti od silne hrane i pitja :)
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT
:: :: Kupujem lap top za par dana a ne mogu da se odlučim,ima mali milion modela,a ja se razumem ko mara u kriv .... Lap top bi uglavnom sluzio za surf,gledanje filmova i igranje igrica,nasao sam ovaj hp ,dali on vredi te pare i koje igrice on moze da tera ,ako imate neki predlog pisite,a krajnja cifra bi bila do 50000 :: http://www.eponuda.com/laptopovi/hp-pavilion-g6-1004em-le994ea-cena-19408 ::
Ako ces da igras igrice, ulozi u desktop, na laptopu je nezgodno da se igras a jos ces i da mu skratis zivotni vek pregrevanjem... A za surf i filmove ce ti svaki netbook odraditi posao.
Pa tesko da ce bas za filmove netbook da mu odradi posao, ipak je mali ekran za neki uzitak. Za 2 godine posedovanja netbooka, jedino sto sam gledao na njemu je par epizoda neke serije dok vezbam na spravi za skijasko trcanje. Ovako jedino da poveze sa tvom.
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT
:: Ako ces da igras igrice, ulozi u desktop, na laptopu je nezgodno da se igras a jos ces i da mu skratis zivotni vek pregrevanjem... A za surf i filmove ce ti svaki netbook odraditi posao.
Intel i ati baš ne idu zajedno ,kakve bi mi to probleme moglo stvoriti,kazem vam duduk sam za konfiguracije,nisam planirao da ga urnišem od igrica,ponekad ,kad imam vremena a to je veoma retko,a desktop mi ne odgovara zbog gabarita,znaci ,prvenstveno surfovanje a igrice koje nisam igrao već sigurno 4 godine zbog obaveza a i zastarelog kompa ,ponekad,cisto da moze da potera neku noviju pucačinu da se izduvam kad mi dodje!
Jos par pitanja,objasnite mi nešto ,ko je bolji generalno ,HP ili asus , intel ili amd ,prednost ponudjenog asusa naspram hp sto sam ja predlozio,hvala svima,neznam pa sam dosadan.
HP=Krs. Ako ih ne cuvas u zamrzivacu, frizideru ili nekom drugom rashladnom uredjaju, verovatnoca da ce da se pregreje i pocene da zajebava je 90ak %. Mada to je generalno boljka svih laptopova iz jeftinijeg cenovnog segmenta.
Ljudi uzimaju silne kulere kucista ventilatore i slicno da ohlade DESKTOP u kom ima mesta koliko hoces, nemoj da se igras na lap topu, gomila komponenti skucena i zbudzana u 30cm kvadratnih koja jedna drugu greje do besvesti...
Kao sto neko rece najjeftiniji lap top za filmove net surf slike muziku itd, i solidan desktop za igranje.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Nagovorili ste me da batalim igrice,onda nema potrebe da bacim 500 evrova,pogledajte ovu zverinju za 21599 dindzi,sta je to da je tako jeftino ACER ASPIRE 5336 metrou na rasprodaji
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.