Pozdrav,nov sam na forumu,i planiram kupovinu laptopa,prvenstveno bi mi sluzio za igranje,budzet mi je 60 000 din. Pronasao sam ovaj i bio mi je privlacan. Ako ima neko od vas da poseduje ovaj ili slican laptop,bas bi mi koristilo to iskustvo. A i svi predlozi do ove sume novca su dobrodosli.
Mislio sam na ovaj sto je drum rekao,sa i3 procesorom.Njemu je cena na winwin-u oko 58 000. A predlog za neke druge marke? Ili mislite da je to najbolja kupovina?
evo ja cu se ukljuciti,moj drugar je kupio letos bas ovaj lap,nije zalio pare,hteo je gejmerski,ali se ni malo nije naigrao,kad ga je opteretio igricama mnogo mu se grejao,ali bas.I otisao je da ga reklamira i bas se iscimao,10 put je odlazio i jurio i na kraju su mu uvazili garanciju i dobio je isti takav,ali gle cuda,isto mu se desilo i sa njim,covek je popenio i uskoro je ponovo bio na njihovim vratima,pretio je inspekcijom i bas pokayao zube. I na kraju su pristali i vratili mu pare,otisao je u drugu radnju i kupio asus k53sv sx 503 sa i7 proc. Prezadovoljan je njime,kaze da mu je promena neverovatna. To je bilo njegovo iskustvo,mislim da je dobro da ga cujes i razmislis. Pozdrav.
:: :: :: evo ja cu se ukljuciti,moj drugar je kupio letos bas ovaj lap,nije zalio pare,hteo je gejmerski,ali se ni malo nije naigrao,kad ga je opteretio igricama mnogo mu se grejao,ali bas.I otisao je da ga reklamira i bas se iscimao,10 put je odlazio i jurio i na kraju su mu uvazili garanciju i dobio je isti takav,ali gle cuda,isto mu se desilo i sa njim,covek je popenio i uskoro je ponovo bio na njihovim vratima,pretio je inspekcijom i bas pokayao zube. I na kraju su pristali i vratili mu pare,otisao je u drugu radnju i kupio asus k53sv sx 503 sa i7 proc. Prezadovoljan je njime,kaze da mu je promena neverovatna. To je bilo njegovo iskustvo,mislim da je dobro da ga cujes i razmislis. Pozdrav ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.