Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
lenovo y570 59311068
STRANA 1 OD 1
markoskjk lenovo y570 59311068 05.01.2012. 22:01 T42415

status: user
broj poruka: 2
http://winwin.rs/laptopovi-lenovo-ideapad-y570-(59311068)156.66.html?productId=36421

Pozdrav,nov sam na forumu,i planiram kupovinu laptopa,prvenstveno bi mi sluzio za igranje,budzet mi je 60 000 din. Pronasao sam ovaj i bio mi je privlacan. Ako ima neko od vas da poseduje ovaj ili slican laptop,bas bi mi koristilo to iskustvo. A i svi predlozi do ove sume novca su dobrodosli.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
drum ... 05.01.2012. 22:27 #389159

broj poruka: 1301

http://goo.gl/BKYM8

Ako si mislio na ovaj,OK je...

Sub-Z ako je ovaj, još bolje 05.01.2012. 23:21 #389168

broj poruka: 1620
http://goo.gl/srgNS
Fiat iustitia, et pereat mundus

markoskjk y570 06.01.2012. 00:08 #389179

broj poruka: 2

Mislio sam na ovaj sto je drum rekao,sa i3 procesorom.Njemu je cena na winwin-u oko 58 000. A predlog za neke druge marke? Ili mislite da je to najbolja kupovina?
Santoss nikako... 06.01.2012. 01:12 #389198

broj poruka: 1

evo ja cu se ukljuciti,moj drugar je kupio letos bas ovaj lap,nije zalio pare,hteo je gejmerski,ali se ni malo nije naigrao,kad ga je opteretio igricama mnogo mu se grejao,ali bas.I otisao je da ga reklamira i bas se iscimao,10 put je odlazio i jurio i na kraju su mu uvazili garanciju i dobio je isti takav,ali gle cuda,isto mu se desilo i sa njim,covek je popenio i uskoro je ponovo bio na njihovim vratima,pretio je inspekcijom i bas pokayao zube. I na kraju su pristali i vratili mu pare,otisao je u drugu radnju i kupio asus k53sv sx 503 sa i7 proc. Prezadovoljan je njime,kaze da mu je promena neverovatna. To je bilo njegovo iskustvo,mislim da je dobro da ga cujes i razmislis. Pozdrav.
vuk125 Re: nikako... 06.01.2012. 16:05 #389287

broj poruka: 2929
Slazem se

::
:: evo ja cu se ukljuciti,moj drugar je kupio letos bas ovaj lap,nije zalio pare,hteo je gejmerski,ali se ni malo nije naigrao,kad ga je opteretio igricama mnogo mu se grejao,ali bas.I otisao je da ga reklamira i bas se iscimao,10 put je odlazio i jurio i na kraju su mu uvazili garanciju i dobio je isti takav,ali gle cuda,isto mu se desilo i sa njim,covek je popenio i uskoro je ponovo bio na njihovim vratima,pretio je inspekcijom i bas pokayao zube. I na kraju su pristali i vratili mu pare,otisao je u drugu radnju i kupio asus k53sv sx 503 sa i7 proc. Prezadovoljan je njime,kaze da mu je promena neverovatna. To je bilo njegovo iskustvo,mislim da je dobro da ga cujes i razmislis. Pozdrav
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs