Loese si cuo Toshiba je ta koja pravi kvalitetnije laptop racunare i komponrnte za njih. Dell ih samo sastavlja (stanca na dalekom istoku) i stavlja u prodaju. Pogledaj po netu kako se Dell kotira naspram Toshibe. Da paradoks bude veci Dellovi racunari imaju veliki procenat kvarova, ali ih izvlaci dobra korisnicka podrska. Uzmi Toshibu i ne beri brigu.
Bez razmisljanja uzmi Toshbu razlika izmedju izrade toshibe i dell nije velika,oba laptopa su odlicna,a toshiba ima dosta bolje karakteristike.To je najbolji laptop po karakteristikama koj ces naci za te pare..
:: Uzmi slobodno Toshibu. Savrsen je skoro laptop :: Ja ga imam 2 meseca i extra me sluzi :: Ako te nesto zanima u vezi njega pitaj
Ajde ja da te pitam nesto? I ja razmisljam da uzmem neki lap top pa mi ta toshiba deluje bas primamljivo,ali mi je skoro jedan lik rekao da je cuo da im ekran ne daje neku sliku i da se lako kvari,neznam o kom je tacno modelu pricao i coveka sam tad prvi put video u zivotu... Obzirom da sam do sad cuo samo pohvale o toshibi to je prva losa stvar koju sam cuo...Pa me intersuje posto si korisnik istog kako se tebi cini ekranski prikaz?Jel folira ovaj lik ili je upravu???
Da ne bih otvarao novu temu,zanima me da li neko zna kakav je procesor Intel Core Duo t2350 1,83GHz,o njemu ne mogu nista da nadjem na internetu(nema ni na Intelovom oficijelnom sajtu),a zanima me kakav je u radu posto se razmisljam da kupim FSC v3205 koj ima taj procesor??
Ekran je po meni sasvim OK, slika je jasna i ostra, nema kasnjenja slike pri gledanju filmova. Ne znam zasto bi se kvario,a ako se pokvari tu je garancija. Uostalom ljudi znaju da pljuju ono sto ne vole, sto ne mora da znaci da to nije kvalitetno. Baterija traje od 2-3 h, meni sasvim dovoljno. Orginalna memorija za njega? Pa ko da je Toshiba napravila i ovu u njemu! To je neki Samsung memorijski cip ili neki drugi, ja mislim da moze od bilo kog proizvodjaca memorija da se ubaci ako je DDR2 i na 533MHz.
:: Ekran je po meni sasvim OK, slika je jasna i ostra, nema kasnjenja slike pri gledanju filmova :: Ne znam zasto bi se kvario,a ako se pokvari tu je garancija. Uostalom ljudi znaju da pljuju ono sto ne vole, sto ne mora da znaci da to nije kvalitetno :: Baterija traje od 2-3 h, meni sasvim dovoljno :: Orginalna memorija za njega? Pa ko da je Toshiba napravila i ovu u njemu! To je neki Samsung memorijski cip ili neki drugi, ja mislim da moze od bilo kog proizvodjaca memorija da se ubaci ako je DDR2 i na 533MHz
Tako sam i pretpostavio.To je bio prvi covek od koga sam cuo tako mesto.Bas mi je zapao za oko taj model...mozda ga ispazarim uskoro. Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.