Asusa uzmi definitivo. MSI ni u snu! Pre šest meseci sam bio prinuđen da kupim MSI (brend koji pljujem ko torta ATI) laptop (jedini su imali u to vreme model sa podrškom drajvera za XP). Posle mesec dana rada pojavile su se dve linije unutar panela i odbili mi garanciju pod `nestručno rukovanje`, a to se desilo dok je moja ćerka igrala igricu i to pred mojim očima. Katastrofa.
imo sam par laptopova asus i dobar je jedino sto stavljalju hard diskove SEAGATE i svaki mi je posle neko vremena dobije badsektor msi stavja hard diskove WESTERN DIGITAL
ASUS Sabertooth 990FX Phenom II X6 1055t @ 3700MHz @ 1.325v OCZ Vendetta 2 8GB (2x4GB) KINGSTON1600MHz DDR3 ASUS GTX 560ti DCII SILICON POWER SSD 64GB Samsung SyncMaster BX2231 ANTEC P182 THERMALTAKE ToughPower 750W
Ima ASUS-a iz skuplje kategorije sa Toshiba i Samsung HDD-ovima. Generalno, MSI koji je kod nas, blago receno da je otpad. Zapadne koji tu i tamo dobar primjerak, ali rijetko. ASUS u ovom slucaju. A ipak bi da pitam. Jel mora integrisana ili moze laptop sa Corei3 2100 sa boljom grafikom? operator
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.