sve sam normalno instalirao na ovom laptopu osim wirelles-a za koji mi stalno izbacuje poruku u intel my wifi technology programcicu koji radi u sys tray-u adapter not found i sve je posivljeno!!!
u device menageru uopste nemam wireles network adapter vec samo network adapter - klasicni i network controller koji nece da se update-uje ni preko neta niti iz windows update-a a sa dell-ovog sajta sam probao sve drajvere i nista!
kako da instaliram wireles network adapter??
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT PHANTOM NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
Nisi kupio TI, kupila ti je bakuta za dobro odradjen blow job. P.S. Bakuta s` `aparat-em`!
:: sve sam normalno instalirao na ovom laptopu osim wirelles-a za koji mi stalno izbacuje poruku u intel my wifi technology programcicu koji radi u sys tray-u adapter not found i sve je posivljeno!! :: :: u device menageru uopste nemam wireles network adapter vec samo network adapter - klasicni i network controller koji nece da se update-uje ni preko neta niti iz windows update-a a sa dell-ovog sajta sam probao sve drajvere i nista :: :: kako da instaliram wireles network adapter? Prvo naucis da se WIRELESS ne pise wirelles ili wireles!
:: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739WM
Pogledaj imaš li negde ispod ili sa strane onaj prekidač za wireless možda ti je isključen pa zbog toga driveri nemogu da ga pronađu prilikom instalacije. Black Wolf
Sta vise drvis djoku oko vozaca za DELL-a... Lepo pogledas na sajtu dela kao sto sam i ja malopre uradio i nadjes sve sta ti treba... Skines sve wireles vozace i probas... meni je na n5010 odgovarajuci 1501... intel ti verovatno ni ne treba...
a kako ja mogu da znam koji mi odgovara kada na dell-ovom sajtu kada izaberem moj model laptopa, izbaci mi 9 stavki pod network?? sta da skinem od toga???
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT PHANTOM NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
probao sam drajver koji mi je predlozio Operater i na kraju instalacije izadje prozorcic na kojem pise Activate Bluetooth usin wirelles switch .... i tako stoji.... i nista se ne desava, imam samo opciju cancel da to prekinem i sta onda???
..INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT PHANTOM NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
Bio sam ipak u pravu nađi prekidač sa strane negde na lap topu za uključivanje i isključivanje wireless-a i plavog zuba. Black Wolf
:: probao sam drajver koji mi je predlozio Operater i na kraju instalacije izadje prozorcic na kojem pise Activate Bluetooth usin wirelles switch .... i tako stoji.... i nista se ne desava, imam samo opciju cancel da to prekinem i sta onda?? :: :: ..INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
jebao te Milan Stankovic, da te jebe Milan Stankovic!
Nisi napisao da li si upalio WLAN na prekidacu ili koristeci kombinaciju Fn i jos nekog tastera, (zavisi do modela).Kod nekih lapova imas prekidac sa strane za WLAN i Bluetooth, a kod nekih moras da drzis pritisnuto Fn i jos neki taster da bi upalio WLAN i Bluetooth.Skini ti prvo uputstvo, pa onda probaj dalje drajver...Ako nisi upalio Wlan, kurac moj ce da ga instalira onda!Uputstvo u ruke, i uci!
:: probao sam drajver koji mi je predlozio Operater i na kraju instalacije izadje prozorcic na kojem pise Activate Bluetooth usin wirelles switch .... i tako stoji.... i nista se ne desava, imam samo opciju cancel da to prekinem i sta onda?? :: :: ..INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Networking Realtek PCIe FE Family Controller (10/100MBit), Intel Centrino Wireless-N 1030 (bgn), 3.0 Bluetooth
Communication
There`s nothing to complain about in terms of wireless communication. Dell installs Intel`s Centrino Wireless N 1030 module, which can handle WLAN b/g/n and Bluetooth 3.0.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.