Nema sta da te brine!!! Uzmes bolje, garanciju imas... u ovom slucaju to je Acer (u skoro svakom pogledu - cena, performanse, dimenzije)! Ja imma Acer-a kuci (eMachines) jedina zamerka, je sto je eo nema ni godina mozda prozvrljio ventilator za cpu mada izgleda da samo ja to primetim (svi kazu da se tripujem) ostali ne cuju nista, mada i da prozvrlji garancija je dve godine ja odnesem pa oni nek gledaju sta ce! :)
Moj izbor je Asus U30SD-RX059 Taj HP jeste kvalitetan, ali je konfiguracija smesna za ovaj Asus. Pre Asus nego Acer __________________________________________________________ Velg Bort Livet
I ja bih pre Asus, ali pogledaj razliku u ceni izmedju Asus-a i Acer-a, a gotovo iste konfiguracije su ... Uvek mi je Acer bio sumnjiv (verovatno zbog uvek nize cene od ostalih) iako nemam iskustava sa njima.
Sa druge strane, HP mi lepse izgleda - isao sam juce u radnje i pogledao oba modela (HP i Acer).
Ja bih ustvari najradije jedan novi ultrabook, ali su mnooogo skupi jos uvek :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.