Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
problem pri paljenju!POMOC
STRANA 1 OD 1
Ixy90 problem pri paljenju!POMOC 13.11.2011. 00:14 T40227

status: user
broj poruka: 4
Imam ``TOSHIBA NB200`` laptop, desava mi se kada upalim laptop da hard disk radi 2 secunde i stane, pritom ne pokrece boot niti dos, a idalje pokazuje da je upaljen i da rade baterija i punjac...e sad desi se da nekad i podigne sistem, ali to je jednom u 2000000 pokusaja!XP je operativni sistem u pitanj. Hval na odgovoru unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
LonleyMax Probaj zameniti ram... 13.11.2011. 01:23 #376250

broj poruka: 1475
to je meni radio jedan asus eec pc, zamenio ram i radi ko nov (sto je najcudnije od svega u drugi laptop sam stavio taj sto `nije` bio ispravan i radi i dan danas i jedan i drugi laptop kako valja)! Sta se izdogadjalo ne znam, nikad necu nis hvatiti, al eto to je bio problem kod mene! :)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1886176

Ixy90 ... 13.11.2011. 16:42 #376424

broj poruka: 4
ok hvala ti, ja cu pokusati, pa cu ti pustiti poruku ako uspem nesto da uradim, i da ti se oduzim!:)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs