Laptop HP 6730b, kada je hladan, može se upaliti , digne windows regularno i posle par minuta rada se ugasi i više ne postoji mogućnost da se upali. Nošen u servis, ali su rekli da je kvar na ploči i da se ona mora zameniti, a košta oko 300 evra. Ja bih da čujem i drugo mišljenje, pa ako neko od vas ima iskustva, pucajte...
Ej, jel neko zna stvarno ozbiljan servis u Srbiji? Malo sam bio pokvaren, pa sam napravio isti problem na 2 laptopa na ploci, pa poslao na servise u NS i BG. Niko nije otklonio problem( proslo 14 servisa ukupno - jedan 5, a jedan 9), samo su u 2 servisa pokusali da ukradu komponente, sto je kod nas normalno. Mislio sam da i Stripy-ja testiram, ali on je bio u vise navrata ok, pa ne bi da ga smaram. Inace, problem se resi sa cin lemilicom za 10 min. a naslusao sam se prica `servisera`, za jedno 10 godina. Sta nisu sve izmislili, pa to je cudo. Sad sam u Sarajevu, cekam neke prijatelje, pa rekoh da pitam, posto ovdje ima 40-tak laptopa za popraviti, a ja cu ponijeti 10 u ponedeljak, jer nemam vremena za vise, pa sam mislio da mi neko pomogne da to zavrsim ljudima. operator
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.