Čuo sam da Toshiba ima jako loš servis kod nas. Da li je to tačno? Takodje, koja je marka bolja: Toshiba ili Dell?
Kupio bih netbook pa se razmišljam izmedju ovih...
Ako bih uzimao Toshibu, uzeo bih NB550d. Ima AMD fusion C-50 i dobre zvučnike, po prilično praktičan i dobar dizajn, i jači klok memorije nego konkurencija. A za Dell nisam siguran koji je najbolji.
:: Čuo sam da Toshiba ima jako loš servis kod nas. Da li je to tačno? Takodje, koja je marka bolja: Toshiba ili Dell :: :: Kupio bih netbook pa se razmišljam izmedju ovih.. :: :: Ako bih uzimao Toshibu, uzeo bih NB550d. Ima AMD fusion C-50 i dobre zvučnike, po prilično praktičan i dobar dizajn, i jači klok memorije nego konkurencija :: A za Dell nisam siguran koji je najbolji ::
Imao sam ih dosta i uvek su solidne i jake a i hladne masine. A Toshibe mi vise dodju kao grajalica zimi. Uvek je bolje za elektroniku da je propisno ohladjena a kod Dell-a je to uglavnom tako.
Svi daju kod nas 3 godine garancije, ali prodavci kupe robu sa naznakom garancija 1 godina, da dobiju 20-40% popusta na robu. Jbg, tako je kod nas. Za ASUS, Dell, Acer, MSI, Toshiba za sve je garancija 3 godine, osim kod ACER-a za najjeftinije modele. I da zaboravio sam na MSI V140 masine isto sa 2 god garancije. operator
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.