da putujes? 17` je veliki da bi ga nosao okolo, ja bi ti preporucio nesto manje, 14-16`
ja sam imao 15` verziju sa istim spec. znaci n5110... i nisam bio zadovoljan laptopom, pregrevao se i jako je losa izrada, zate pare mozes uzeti neki laptop iz asusove K serije ili ako se malo vise isprsis XPS sa i5 proc i 15`
Tacno tako, 17ice su desktop repacement lapovi i vaoma su teski i nisu za putovanja i transport...
Skyfire: ...frekfencija...
:: sta hoces da kazes da je lap top od 17 incha tesko nositi u torbi?Ja sam uvek za veci ekran,uzmi taj sto si naumio i neces pogresiti :: :: Cpu:Intel C2D e6550 2,33ghz :: Ram:Geil Ultra 2gb 800mh :: GPU:Biostar 8600GT 256m :: MBO:Asus 5PK Gree :: Case:Cooler Master Centurion 53 :: PSU:Chieftec 420 :: Cpu Cooler:Intel Box Cooler x :: Mis: Logitech M10 :: Tastatura: A4 Tech KX-5M :: ::
jbg, zamisli u avionu, busu, da vadis to cudo iz torbetine, pa ga lomis, budzis, nije praktican
:: sta hoces da kazes da je lap top od 17 incha tesko nositi u torbi?Ja sam uvek za veci ekran,uzmi taj sto si naumio i neces pogresiti :: :: Cpu:Intel C2D e6550 2,33ghz :: Ram:Geil Ultra 2gb 800mh :: GPU:Biostar 8600GT 256m :: MBO:Asus 5PK Gree :: Case:Cooler Master Centurion 53 :: PSU:Chieftec 420 :: Cpu Cooler:Intel Box Cooler x :: Mis: Logitech M10 :: Tastatura: A4 Tech KX-5M :: ::
I koliko sam gledao tezina vecine(pa i tog dela)laptopova od 17.3 je izmedju 3.8kg i 4.5kg sto je smesno bar meni,samo sveske koje nosim na faksu su teze od toga.
:: To jeste, ali koće da vadi a gradskom autobusu lap top x :: Ja bih lično uzeo 17 zato što ga nigde ne bih nosio :: :: Cpu:Intel C2D e6550 2,33ghz :: Ram:Geil Ultra 2gb 800mh :: GPU:Biostar 8600GT 256m :: MBO:Asus 5PK Gree :: Case:Cooler Master Centurion 53 :: PSU:Chieftec 420 :: Cpu Cooler:Intel Box Cooler x :: Mis: Logitech M10 :: Tastatura: A4 Tech KX-5M :: ::
Mikishone jebo ma, pa ne kupujes ti laptop niti neko ko ima potrebe slicne tebi tako da je malo bzvze da vuce paralelu i uporedjujes sta bi TI uzeo.. :D
kazem i 15ica je robusna i neprakticna, a koamoli grdosija od 17 incha, mene mrzi da nosim 15icu kod drugara da igramo nesto jer kad natovarim punjac od 120W misa,ext hard disk kilaza ode preko 3ipo kg i nije to to, a da ga vadim negde na javnom mestu ni na pamet mi ne pada :D
Veruj mi da je lap odličan, samo ne znam koliko će odgovoriti tvojim zahtevima. Igre ćeš moći da igraš na nekim medium podešavanjima bez AA i AF, dakle daleko je to od fluidnog gaminga, što ćeš i sam konstatovati čim pređeš sa tvoje desktop mašine na njega. Ostalo što su kolege navele je u vezi sa težinom, gabaritom i sl. je tako i tu svaka priča prestaje. Moje viđenje stvari je da je bolje da ideš na 15 inča.
graficka nije losa, da, igraces bez seckanja, ali ne u full-u sa ovim poslednjih zahtevnim igrama.. evo jedan lik je pitao isto, mozda pomogne http://goo.gl/2KLxw
:: ja bih uzeo veci keran zbog filmova i igara naravno... vikendom nisam kraj svog desktopa pa u drugom stanu bih koristio ovaj lap.. :: :: inace tezina je okruglo 3 kg...obzirom da ja imam 105 snaci cu se: :: :: koliko sam video na testovima ova graficka nije tako losa mislim na 525.. :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.