Imam u planu da kupim neki laptop, a raspoloživa sredstva su mi između 30-40000 dinara. Nisam neki preterano zahtevan korisnik, trebaće mi najviše za fakultet, što znači office, internet, za film i muziku, i eventualno za jednu jedinu igricu koju ja igram, a to je Football Manager. Gledam sam neke laptopove, ali uopšte nisam u toku kad su procesori u pitanju, a kapiram i da mi integrisana grafička najverovatnije ne bi poterala FM2012, mada ko zna. Računam da je neki standard da procesor ima preko 2 Ghz, da je RAM minimum 2 GB, HDD od 320 GB. Šta predlažete? Ne bih da se zaletim, zato sam i došao da pitam ipak iskusnije i upućenije od sebe.
Moram malo da vas gnjavim oko pomoći pri izboru laptopa za drugaricu :) Ona hoće nešto za filmove, net, muziku, i da ima HDD pristojne veličine, međutim, s obzirom na budžet, ne mogu da joj nadjem ništa sem netbookova, jer se kreće oko 250 evra. Šta vi predlažete?
Čudi me da se niko iz stručnog kadra ovde više ne javlja. Nije loš ovaj što je Žutić predložio. Ima ASUS X54HY-SX121 u gi.atronu sa 5 godina za 36.000, ako je bitan svaki dinar. operator
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.