imam toshiba laptop a 105-4334 imam ga vec 5 meseci uzeo sam ga u usa,sve radi besprekorno osim kada dizem sistem pojavi mi se neka linija vodoravno preko ekrana ali nestane ze nekih 2-3 secunde,isto kada ga ugasim znaci posle duzeg koriscenja ekran posle toga kao da bjlesne par puta iako je ugasen,to se primecuje samo u potpunom mraku,znaci probao sam sa format c stavljao xp vistu,nove grafik drajvere i opet sve isto,da li je to uvod u neki kvar ili da ga nosim u comtrade posto toshiba ima garanciju za ceo svet i vazi mi jos 7 meseci,hvala svima koji mi odgovore
Pravo da ti kazem, bolje ga odnesi na reklamaciju da ti ljudi uporede ako mogu sa istim modelom, i tako ces saznati da li je to neki problem kod tebe ili je jednostavno to normalna stvar za taj model!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.