Imam problem sa laptopom kad ga ne palim par dana zaboravi datum,vreme. Predpostavljam da mu je baterija na ploci losa. Da li mogu sam da je zamenim posto sam cuo da neki laptopovi hoce da se zakljucaju kad se baterija izvadi, ili je nesto drugo u pitanju ?
Ako je na pristupacnom mestu. To sto ti (ne)radi kao takva je potpuno ista stvar kao i da je nema, prema tome, ako ti se nije zakljucao do sada, nece se zakljucati ni kada je zamenis.
Ok.Hvala na brzom odgovoru.Videcu sa drugarom koji radi sa racunarima da je zamenim.On je ipak iskusniji od mene.A sto se tice lap top-a kad ga palim svaki dan sve je u redu sa datumom i vremenom.Problem mi pravi kad ga ne upalim tri cetri dana.Onda sve zaboravi.Pretpostavljam da je baterija u pitanju.Samo moram videti koliko je pristupacno prici bateriji.
:: Ako je na pristupacnom mestu :: To sto ti (ne)radi kao takva je potpuno ista stvar kao i da je nema, prema tome, ako ti se nije zakljucao do sada, nece se zakljucati ni kada je zamenis :: :: S1000R :: ::
Ok.Hvala na brzom odgovoru.Videcu sa drugarom koji radi sa racunarima da je zamenim.On je ipak iskusniji od mene.A sto se tice lap top-a kad ga palim svaki dan sve je u redu sa datumom i vremenom.Problem mi pravi kad ga ne upalim tri cetri dana.Onda sve zaboravi.Pretpostavljam da je baterija u pitanju.Samo moram videti koliko je pristupacno prici bateriji.
:: Ako je na pristupacnom mestu :: To sto ti (ne)radi kao takva je potpuno ista stvar kao i da je nema, prema tome, ako ti se nije zakljucao do sada, nece se zakljucati ni kada je zamenis :: :: S1000R :: ::
spremite lemilicu .. unutra je baterja sa konektorom .. pa cete morati zice da lemite na novu baterju .. i ugurajte baterju u termobuzir ili je izlepite izolir trakom .. da ne napravi sranje
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.