Znam da su ovde Samsunga prozvali shmug, shmug zato sto pravi i metle i kompjutere, ali po mom mishljenju imaju sjajne uredjaje, bilo da je u pitanju telefon,aparat, monitor itd...
Ja bi se performansi odrekao u korist Samsunga, bilo koji uredjaj da je u pitanju :)
Nisam znao da i Sljamsung proizvodi ove skalamerije :) Izgleda da kompanije deru novac od Laptopova. Kad pocnem da listam modele to je bolesno koliko smo preplavljeni laptopovima. Takodje sam za pegASUS
Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga. ``Albert Ajnštajn``
:: Misliš Šljamsung kako ga zovu.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Batali ta sranja, nadji negde Dell R5010 (P6200 + 3GB rama, 320GB hdd, HD5700 grafika), bio je na akciji jedno vreme u win-win-u za 31 500din , a imas i za oko 34k u Gigatron-u Asus intel dc P6200 +2gb rama + 320GB hdd+ ati radeion 5470...
Te laptopove sto si ti naveo su starije masine i ne vrede tih 280-290e, dodaj jos malo i uzmi lap koji vredi...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.