Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
pomoc!!!
STRANA 1 OD 1
zeroycool pomoc!!! 20.10.2011. 22:30 T39104

status: user
broj poruka: 36

Pozdrav svima! Drugarica mi je donela laptopcic-netbook ASUS Eee PC 1001P . Kaze da joj se samo ugasio. E sad simptomi su sledeci, kad ga ukljucim na adapter zasvetli narandzasta lampica za inicijalizaciju adaptera. Kad stisnem dugme za paljenje , on zavrti kulercic i samo upale se plave (signalne ) lampice za wifi, hdd par sec ,zatim se cuje kako cakne HDD i onda se laptop ugasi.
E sad pitanje je da li neko ima predstavu sta li je crklo, ja sumnjam na hdd. Ali trebalo bi da upali ako je crko, makar da udje u bios.
Hvala unapred na odgovorima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Izvadi bateriju 20.10.2011. 22:33 #369364

broj poruka: 9420
Ako ne proradi samo na adapteru, bez baterije onda se pozdravi sa njim, riknula mu je maticna.

S1000RR

zeroycool hvala 20.10.2011. 23:21 #369381

broj poruka: 36

isto se desava i na adapteru! Samo sto sam primetio da onaj ulaz za adapter malo gubi kontakt mora da se namesti na odredjenu poziciju da bi radio. A ako je laptop kupljen u svajcarskoj i ima garanciju, vazi li garancija ta iz svajcarske ovde kod nas?
VMARC Ne vazi 20.10.2011. 23:25 #369383

broj poruka: 9420
Posalji ga u Svajcarsku, isplati se. Popravka maticne ploce, zajedno sa zamenom, ovde se krece oko 80 evra, sto je neisplatljivo.

S1000RR

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs