Kupujem bateriju za 300e ako izdrzi duze od 6 sati ! Ako je sve ostalo ok, nista nije polomljeno ostalo, oko 100e, ako je u garanciji, a ako nije onda 75e. operator
??????????????????? WTF?! Pa nov je od 300-350e !!!
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
:: Kupujem bateriju za 300e ako izdrzi duze od 6 sati :: Ako je sve ostalo ok, nista nije polomljeno ostalo, oko 100e, ako je u garanciji, a ako nije onda 75e :: operator :: ::
bolje ga prodaj u delovima dobices vise para ... ali na duzi period ...
:: ?????????????????? :: WTF? :: Pa nov je od 300-350e !! :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: :: :: Kupujem bateriju za 300e ako izdrzi duze od 6 sati :: :: Ako je sve ostalo ok, nista nije polomljeno ostalo, oko 100e, ako je u garanciji, a ako nije onda 75e :: :: operator :: :: :: ::
Codeus prso skroz LED LCD 220E idi leci se upisi vecernju skolu Operater verovao ili ne poterao instal i otisao od kuce kad se vratio vidim da blinka to je oko 7h Miskonius u pravu si ne zelim ja da se obogatim Vmarc 2x2giga 50+ 320,40e+dvd 25, wifi15,+ kb.10 ..... kamera, modem,sound, silni kablovi pa i kuciste + maticnaPloca,baterija stvarno 200 e
A punjac IBM GRATIS ako das 200E za ceo lap LENOVO G550
Vidim da sam procesor DualCore 2,2Ghz poklonio kao i tachpad, kao i mrezu, kao i ...
Ja sam mislio da ste ozbiljni, ali kad se jave ljudi da bi nersto rekli i savetovali ja se izvinjavam Operateru necu se vise nikad javiti na sajt da dobijem savet.
sha je bilo, a? a? :) nemoj da si na kraj srca, ali realno i ne mozes da dobijes neke velike pare za taj lap, mislim to si vec i ti znao, sta da ti kazem .. a da ne zaplacem oglasi, limundo.. samo od operatera za batt mozes da zaradis 300eu ja bih se s tim zadovoljio, da sam na tvom mestu rekao bih mu da drzi preko 7h
:: Vidim da sam procesor DualCore 2,2Ghz poklonio kao i tachpad, kao i mrezu, kao i .. :: :: Ja sam mislio da ste ozbiljni, ali kad se jave ljudi da bi nersto rekli i savetovali ja se izvinjavam Operateru necu se vise nikad javiti na sajt da dobijem savet :: :: :: Cekam imarkovica ako sme ha, h :: :: :: :: ::
Vidi druze, ti si pitao koliko vredi. U delovima taj laptop i vredi 150 evra, a te cene koje si ti stavio, sa njima mozes da obrise znas sta...? Ja na lageru imam poprilican broj tih komponenti koje si ti naveo, ako i jednu budes prodao pored mojih cena za godinu dana, onda si pravi mag za trgovinu. Razumem ja da si se stavio u poziciju trgovca, koji ima vrednu stvar, ali stavi se u poziciju kupca koji treba da ti plati te cene. uzim samo u obzir da 320GB SATA 2.5` NOV sa 3 godine garancije kosta manje od 40 evra. SODIM DDR2 2GB NOVA 3 godine garancije kosta 20 evra. Razmisli ti o vecernjoj skoli (ako zbog icega da naucis da se DA LI pise odvojeno) .) CPU, Touchpad, WLAN i more sitnih stvari iz laptopa se ne prodaju, tj. idu veoma tesko. Ja ih uglavnom poklanjam. Jedina vrednija stavka u tom G550 jeste maticna ploca, koju mozes da prodas od 50-80 evra, ali pod uslovom da je nekome crkla, i da taj neko bas na tebe naleti...
S1000RR
:: Ljudi dali vi znate sta pricate :: :: Codeus prso skroz LED LCD 220E idi leci se upisi vecernju skol :: Operater verovao ili ne poterao instal i otisao od kuce kad se vratio vidim da blinka to je oko 7 :: Miskonius u pravu si ne zelim ja da se obogati :: Vmarc 2x2giga 50+ 320,40e+dvd 25, wifi15,+ kb.10 ..... kamera, modem,sound, silni kablovi pa i kuciste + maticnaPloca,baterija stvarno 200 e :: :: A punjac IBM GRATIS ako das 200E za ceo lap LENOVO G55 :: :: ::
Vidim da sam procesor DualCore 2,2Ghz poklonio kao i tachpad, kao i mrezu, kao i ...
Ja sam mislio da ste ozbiljni, ali kad se jave ljudi da bi nersto rekli i savetovali ja se izvinjavam Operateru necu se vise nikad javiti na sajt da dobijem savet.
Opusteno, decko. Samo sam ti objasnio cinjenice, a ti furaj svoju pricu, nemam nista protiv. A sada, vezano za tvoju ponudu... Kako si je srocio, ja bih mogao da kazem i da nemam LED 15.6` i da ti budes u obavezi da mi poklonis plocu, zar ne... Ovako, svejedno, recicu ti da imam, ne znam da li je to uopste i vazno i cena je 170 evra. Ako si u stanju da odrzis rec i ako si muskarac i stojis iza svojih obecanja, ocekujem tu plocu ovih dana .-)
Pozdrav.
S1000RR
:: Za Vmc... Vidim da imas sve za lap kazi koliko ti je displej 15,6 sa garancijom, poklonicu ti plocu zive :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.