A STO TI LEPO NEBI SKINUO PROGRAM DRIVER GENIUS LEPO GA INSTALIRAS,IZLECIS I LEPO NEK ON SAM TRAZI DRAJVERE INSTALIRA A TI SE ZA TO VREME LEPO ZAVALIS U FOTELJU CIRKAS PIVCE I CEKAS DA SE SVE INSTALIRA...:))) PROCENAT NALAZENJA DRAJVERA JE JEDNO 99% NA OSNOVU MOG ISKUSTVA:)))
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: Drustvo, potrebni drajveri za zvuk i mrezu za pomenuti laptop. Guglao ali ne mogu da pronadjem... Pa ako neko ima isti ili slican.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo.
Naravno da sam to prvo pomislio, ali ne radi mu mreza, tako da ga ne mogu nakaciti na net.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: A STO TI LEPO NEBI SKINUO PROGRAM DRIVER GENIUS LEPO GA INSTALIRAS,IZLECIS I LEPO NEK ON SAM TRAZI DRAJVERE INSTALIRA A TI SE ZA TO VREME LEPO ZAVALIS U FOTELJU CIRKAS PIVCE I CEKAS DA SE SVE INSTALIRA...:))) PROCENAT NALAZENJA DRAJVERA JE JEDNO 99% NA OSNOVU MOG ISKUSTVA:)) :: :: NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK :: :: :: Drustvo, potrebni drajveri za zvuk i mrezu za pomenuti laptop. Guglao ali ne mogu da pronadjem... Pa ako neko ima isti ili slican.. :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo.
Evo sa mali zakasnjenjem.... Guglao i nasao sam informacije sta ima unutar...A je, bilo je cupavo, di ne!:)
Edit: Vadarko, fora je u tome da mi je ponovo zapao isti lap - zaradio lik trojana i morao sam reinstal win, pa sam si posetio temu da vidim koji bese drajveri...heheh, tako da, ipak sam nasao ovde od gilopileta(iznad tvoje glave lik), jbg:)) Pozdrav!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Kako? Pomoću Everesta? Da ne napišem `preko` - visoko je.. :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.