Za koliko moze da se proda laptop ASUS A53U-XT2, AMD-E350 Dual core 1.6, 4gb ddr3, 320gb hard, amd 6310 vga, 15.6 ekran, HDMI. Laptop je 100% ispravn, kao nov star 7dana od toga nema ni 6sati rada. Ima asus garanciju 1godinu na kvarove i lomljenje. Imam i kutiju.
Zavisi koliko ti je hitno da ga prodas ako ti hitno trebaju pare moraces poprilicno da spustis cenu pa cak i do 40% od cene koja je u veleprodajama a ako ti se ne zuri onda mozes da ga prodas i za cenu koja je po prodavnicama ali nece ici tako lako.
Ja sam do skora imao poprilicno veliki lager laptopova ali s obzirom da je prodaja mrtva vecinu sam dao po nabavnim cenama a samo tri laptopa sam prodao i ispod moje nabavne cene samo da izvucem bilo kakve pare.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.