Oko 120e, ako se USB-ovi mogu popraviti ili se mogu prespojiti od druge strane, ako ima mesta za CTI kabl. Ako ne mogu oko 85-100e, a mozda i vise ako nekoga napravis donkijem :D operator
samo lcd 15.6 moze prodati za 90-100 evra.Oko 180 ces dobiti za njega sigurno,trazi 200 pa vidi ima li potraznje. Savet: prodavaj ga na nekom oglasnom sajtu koji nema veze sa IT tipa kupujem-prodajem,halo oglasi,tamo ima manje preprodavaca i lelemuda,uglavnom obicni korisnici.
@dorabi1 Gde ima za 90-100E? Ko to placa? Ako ima musterija za to, odmah salji. Ja ih prodajem za oko 80e 15.6` obicne do 180e za profi zavisno od modela, a 15.4 65e. pa do 130e, zavisno odmatrice. operator
KOja konfiguracija, stanje i da li sve na njemu radi? Baterija nova, polovna ili ista od kad si uzeo laptop. Tacan model ili navedi konfiguraciju pa da ti predlozim. operator
Trazio mi drug jedan da mu nadjem neki laptop... Polovan... A mislim da za njegove potrebe nista vise ne treba od GX620. Meni se svidja ovaj laptop, tako da cu mu ga preporuciti... :) Gde ste moderatori?
:: Cini mi se da je taj laptop imao dobru grafiku u svoje vreme, i bio je dobar generalno, ortak je imao bas ovaj model, ali ga je vreme pregazilo :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
:: Trazio mi drug jedan da mu nadjem neki laptop... Polovan... A mislim da za njegove potrebe nista vise ne treba od GX620. Meni se svidja ovaj laptop, tako da cu mu ga preporuciti... : :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: Cini mi se da je taj laptop imao dobru grafiku u svoje vreme, i bio je dobar generalno, ortak je imao bas ovaj model, ali ga je vreme pregazilo :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
Hahahahhaha... Brate... Jesi ti ozbiljan za cenu ili? Gde ste moderatori?
:: mail :: :: i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870 CF,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: http://img545.imageshack.us/img545/6757/vantagecf30027.jp :: :: :: :: Trazio mi drug jedan da mu nadjem neki laptop... Polovan... A mislim da za njegove potrebe nista vise ne treba od GX620. Meni se svidja ovaj laptop, tako da cu mu ga preporuciti... : :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: :: :: Cini mi se da je taj laptop imao dobru grafiku u svoje vreme, i bio je dobar generalno, ortak je imao bas ovaj model, ali ga je vreme pregazilo :: :: :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: ::
Ja sam ozbiljan koliko su ovde ljudi ozbiljni u drugom smeru. Realno ga ne prodajem za dzabe jer mi radi extra laptop al moze nize tipa -50e, za te pare nemas ni dan danas laptop koji moze da tera igre kao ovaj... a da ne pricamo o rezoluciji i displeju koji je par klasa iznad ovih mainstrim ekrana za laptop.
:: Hahahahhaha... Brate... Jesi ti ozbiljan za cenu ili :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: mail :: :: :: :: i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870 CF,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: :: http://img545.imageshack.us/img545/6757/vantagecf30027.jp :: :: :: :: :: :: :: Trazio mi drug jedan da mu nadjem neki laptop... Polovan... A mislim da za njegove potrebe nista vise ne treba od GX620. Meni se svidja ovaj laptop, tako da cu mu ga preporuciti... : :: :: :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Cini mi se da je taj laptop imao dobru grafiku u svoje vreme, i bio je dobar generalno, ortak je imao bas ovaj model, ali ga je vreme pregazilo :: :: :: :: :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: :: :: ::
Brate, ja imam samo CF! :D Ovaj, nadji teme gde je Raic odgovarao, pitaj njega. Znam da je isto neko trazio, pa se valjda on javio da ima nekoliko... Nisam siguran, ali proveri. Gde ste moderatori?
:: 100-120 realno :: :: Sorry za malo of :: :: Nego da pitam i ovde dal nema neko SLI mostic viskaa trazio sam na oglasima ali nema.Pozz :: :: :: Asus Maximus Rampag :: Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz NH-D14 :: Saphire 6850 1gb :: 2x2Gb 1066 Black Dragon :: Samsung F3 1Tb :: SilverStone 500w :: :: :: :: :: ASUS k50i :: :: :: :: Intel Celeron 1.8GH :: :: 2Gb DDR2 80 :: :: HDD 320 W :: :: intel M 4500H :: :: :: :: Ne rade USBovi sa leve strane dok ova 2 sa desne rade.. :: :: :: :: :: :: Antec 90 :: :: Creative X-Fi Xtrem :: :: Seasonic X850K :: :: Intel i7 950 + Meg :: :: ASUS x58 SABERTOOT :: :: Patriot 4x2 Gb 1600 MH :: :: WD320 + Seagate250 + WD640 + SamsungF3 1,5T :: :: MSI GTX560Ti Twin Frozr III HAWK :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.