Koji mi laptop preporucuje do ove cene eventualno 2-3 hiljade gore-dole.jos ako moze link gde ima takav da se kupi bilo bi superr Kriterijumi koji treba laptop da zadovolji su: 1. Da je pouzdan, ne kvari se i sl 2 Da se ne greje puno i nije bucan 3 da ima blutut, Wi-Fi, kameru sa mikrofonom (ove stavke obavezno) 4. mreznu karticu i citac kartica ako moze, nije obavezno 5. HDD min 320gb moze i vise 6. 3gb rama min moze vise nece da skodi (koji ram tipa 1066 ili 1033 ne znam ni sta je to . ne razumem se) 7. da ne koci zeza i sl za osnovne stvari tipa ja na netu skidam nesto, slusam muziku, power point ukljucen i hocu da ukljucim mozilu piii kocaa,takav mi ne teba 8.igrice ne igram a ako moze Dota (to nije igrica vec nacin kapiranja zivota:)), da radi supeer 9. I NAJVAZNIJA DA MOZE XP DA NA NJEMU RADI, jer imam gomilu aplikacija koje rade samo xp a vezana su fax i jako su mi bitna 10.marka tipa dell,hp...svejedno
Dell M5010 INTEL DC P6100, 3GB rama, integrisana grafika (moze dota,cs i ostalo) 320 ili 500GB HDD, wifi, prelep dizajn - 31 500din (win win akcija 15% popust).
Ako hoces da dash 35k potrudi se pa nadji isti takav samo sa AMD Turion II triple-core N870 + ATI 550v (sa kojom mozes jace igrice da igras), 3GB, 500GB HD (normalna cena je oko 38k, ali vrv ima negde na akciji za 35k)
AMD Turion II triple-core N870 + ATI 550vje preko 41000 ne nadjoh ga jeftinije. a taj u win win nema uopste vise . Moze neki link? Ima u tecnomaniji nesto na 10rata recimo tamo nesto da kupim?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.