Spill-resistant keyboard with num pad Experience the ease of use and protect your most valuable data like confidential figures, pictures, videos and more with our special flat cap spill-resistant keyboard with full num pad and Kensington lock.
Citat sa Fujicu sajta... Dal ima osnova za garanciju i kako je ostvariti bez racuna? Jel moze preko serijskog broja?
Pa račun i garantni list nisu isto. Za predaju na servis uvoznika treba joj samo garantni list a većina će prihvatiti samo na osnovu serijskog broja. Račun će joj trebati, kao i ambalaža i oprema, samo ako nema zamene već treba da joj vrate pare, to se radi u prodavnici gde je kupljeno. Pa nek proba u servisu, ništa je ne košta.
Preko serijskog. Servis za fujitsu je system-one, ja sam gomilu puta nosio toshiba i asus kod njih i sve prihvataju bez racuna/garancije. Samo, zaobidji s1 ako ima jos neki ovlasceni za fujitsu kod nas [nemam vremena da kopam sad po netu]! Ovo ti govorim iz licnog iskustva sa njima. Veoma prijatni na prijemu/predaji robe ali serviseri su im izuzetno nestrucni i neprofesionalni. Vec je bilo tema o njima, pa da ne ponavljam. http://goo.gl/6n2h0 Na novu tastaturu se ceka do 21 dan ali uglavnom bude za ~2 nedelje.
Pozdrav!
:: Spill-resistant keyboard with num pa :: Experience the ease of use and protect your most valuable data like confidential figures, pictures, videos and more with our special flat cap spill-resistant keyboard with full num pad and Kensington lock. :: :: Citat sa Fujicu sajta.. :: Dal ima osnova za garanciju i kako je ostvariti bez racuna? Jel moze preko serijskog broja :: :: :: ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ▼ ◄
Pošto je besplatno, da pametujem: zajebi ti tu gospođu i njena objašnjenja, meni je pun q tih što ništa nisu dirali i kod kojih je sve samo od sebe podilkanisalo. Ko zna šta je prosula po tastaturi, aceton za kopita, lubrikant, esenciju za ajvar i zimnicu, koka-kolu, supu (sa njokama) ili ko zna šta, pa onda prala Domestosom i onim pederčinom Mr Properom i kofom vode, i, sad ne radi.... A i nema račun, znači, ukradena stvar. Ja to ne bi ni viljuškom dir`o...!
P.S. sa srećom, ali, ne iznenadi se ništa ako bilo šta od ovog natrpanog od mene, bude stvarno istina.
Htedoh i ja da kazem nesto vezano za to al reko bolje da cutim... stvarno jeste neverovatno da je samo obrisala `vlaznom krpom` i da je tastatura zveknula. To se ne desava ni tastaturama koje nisu spill-resistant.
Kad smo vec kod ove price, prosuo sam skoro 1l piva na Logitech K350 pre par dana i nije joj nista. Samo je ocistio spolja i sljaka ko nova. Unutra nije ni probilo posto ima rupice koje odvode tecnost ispod tastature [spill-resistant]. Hand-cushion se malo oseti na pivo al odradicu dubinsko ciscenje i to je to =].
Pozdrav!
:: Pošto je besplatno, da pametujem: zajebi ti tu gospođu i njena objašnjenja, meni je pun q tih što ništa nisu dirali i kod kojih je sve samo od sebe podilkanisalo :: Ko zna šta je prosula po tastaturi, aceton za kopita, lubrikant, esenciju za ajvar i zimnicu, koka-kolu, supu (sa njokama) ili ko zna šta, pa onda prala Domestosom i onim pederčinom Mr Properom i kofom vode, i, sad ne radi... :: A i nema račun, znači, ukradena stvar. Ja to ne bi ni viljuškom dir`o... :: :: P.S. sa srećom, ali, ne iznenadi se ništa ako bilo šta od ovog natrpanog od mene, bude stvarno istina :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
Uputicu je na servis System One, nek plati zamenu, i nek pokusa da ostvari garanciju preko serijskog broja... Ne bih mogao da gubim vreme na ove zajebancije...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.