Ima tri stvari koje moras da odradis na tom tvom primerku da bi bio u top formi...
1. Da se otvoris za jos 2GB memorije tj da ga naguras do 8Gb (bas kao sto sam i ja gruno svih 8 pa nek ide u krasni)... 2. Da zamenis taj HDD jednim SSD-om cca 120GB... 3. Da kupis HDD Caddy i izbacis DVD-RW i umesto njega uz pomoc caddy-ja da ga nahranis sa jos 1TB skladisnog kapaciteta bez dodatne opreme... realno DVD-RW vise nikome ne treba sve resava USB flesic...
Generalno dobio si daleko bolju spravu za 2.5x vise para nego ja ali mi iskreno ni ne treba vise od obog n5010...
Naravno neka te sluzi sto bolje i sto duze... a problem sa grejanjem ima i ovaj moj ubogi i3-350m tako da ne moras ni da se obazires na to...
Tomato Republic Of Serbia !!!
P.S. Pomalo zabrinjava to da niko ne prigovara/primecuje kako se intelovi chipsetovi i dalje preterano greju i to ne samo na laptopovima nego i na klasicnim desktop masinama... po meni je to velika ljaga na intelovom imenu.
:: odradio sam kolko mi vreme dozvoljava detaljan opis i test masine koja je kod mene bila nekih mesec dana, :: :: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?266945-DELL-N5110-User-Revie :: :: ceo tekst sa snimcima i testovima mozete procitati na benchu da ne bi sad ovde pravio celu temu i kopirao za dzabe : :: :: :: Dell N511 :: Intel i7 2630QM 2.00GH :: HM67 :: 6GB DDR3 1333MH :: 640GB 5200rp :: 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768 :: nVidia GT525M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / Intel HD300 :: SRS Soun :: W7Pro
Abnere zao mi je sto te moram razocarati ali vratio sam laptop zbog opisanih problema sa pregrevanjem, uzecu neki sendi bridge od asusa.. ovaj se ipak previse greje (na palmrestu)
@brat savali dokle be da ti objasnjavam da su n7110 i 5110 skroz razlicite masine, pa vidis i po mom opisu .) opusteno samo, kontam ja da je 7110 mnogo bolje odradjen ali meni ne treba 17inchni ekran, mada mozda i uzmem sad nesto al verovatno od asusa jbg :D
Mozda si trebao da zamenis za XPS... naravno ako finansije dozvoljavaju...
A i ti asusovi modeli mi deluju nekako sterilno...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Abnere zao mi je sto te moram razocarati ali vratio sam laptop zbog opisanih problema sa pregrevanjem, uzecu neki sendi bridge od asusa.. ovaj se ipak previse greje (na palmrestu :: :: @brat savali dokle be da ti objasnjavam da su n7110 i 5110 skroz razlicite masine, pa vidis i po mom opisu .) opusteno samo, kontam ja da je 7110 mnogo bolje odradjen ali meni ne treba 17inchni ekran, mada mozda i uzmem sad nesto al verovatno od asusa jbg : :: :: :: Dell N511 :: Intel i7 2630QM 2.00GH :: HM67 :: 6GB DDR3 1333MH :: 640GB 5200rp :: 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768 :: nVidia GT525M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / Intel HD300 :: SRS Soun :: W7Pro :: ::
jbg bio je to dobar laptop sa previse nedostataka, ali preko svega bi mogao da predjem samo da nije bio tako topao taj palmrest, pokusao sam - nije islo jbg, ne mogu protiv sebe :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.