Pozdrav svima.Kupio sam hp g62 laptop sa linux suse enterprize i pokusavam da instaliram win 7 sa dvdja.Bootabilan je windows,Iz linuxa ne moze nista da pokrene sa dvdja a ja ne mogu da udjem prilikom paljenja kompa u neki bios ili nesto kako bih zapoceo instalaciju windowsa.Kako se to radi....Stalno mi daje na paljenju opciju da izaberem operativni linux i neki failsafe i neki recovery a nigde neki boot meni ili bios standardni.Sta da radis...ce se besim.
Probao,da mi da izaberem neke tri varijante koje su ustvari isto sto da i prer ali napisano u kodu sa tim sto mogu da pritisnem c da ja dodam neke komande ili b da butuujem taj raspali linux i e da editujem komande,ma idem da se besim...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.