Desilo se sledeće, redovno sam isključio laptop, spakovao ga u torbu i krenuo na teren. Kada sam stigao na određeno mesto i kada mi je laptop zatrebao po uključenju nije davao znake života, ja reko prazna baterija i uključim mu ispravljač kad ništa se ne desi, samo ona munja koja signalizira kad je na struji počne da blinka na sitno a od pokretanja mašine ništa. Zar je moguće da je na taj način crkla matična ploča, inače laptop je HP Compaq NX7300, jeste deda ali je radio dok je radio ko zmaj. Prirastao mi za dušu pa ako neko ima predlog šta bi moglo da bude ili neki dobar servis da ga oprave? Unapred hvala svima na odgovorima
sve je moguce od mog caleta njegovom drugaru je riknuo posle mesec dana 3 puta,prvo hard,maticna pa na kraju ekran i nakraju je bio mesec dana u servisu,koliko si para dao za lap?
Već sam probavao sve ovo što ste rekli ali uvek isto, munja samo blinka na sitno i ništa se ne dešava, čak sam primetio da se u ispravljaču nešto čuje kao zujanje. Probao i drugi ispravljač i isto se dešava, mora da je nešto na ploči riknulo. Dal je onaj MAX čip ili oni FEET-ovi kod priključka za napajanje bem li ga šta je, nego mislio sam da se nekome slučajno to isto desilo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.