Dakle, probane su instalacije i XP i win7 32. Problem je u tome sto kada se podigne, najprostija radnja kao sto je desni klik na desktop potraje 2 minuta. Primetio sam da se pri ubacivanju flesh-a browsovanje kroz njega i pokretanje instalacije sa njega odvijaju normalnom brzinom ali kada dodje do otvaranja prozora po kompu sve traje uzasno dugo. Na XP se cak i restartuje sam od sebe. Shut down takodje traje vekovima. Memorija je OK, jedino mi je ostalo da umesto sto samo brzo formatiram C particiju, odradim full format celog diska i mozda da ga uopste ne particionisem. Ima li neko neku ideju? Nasao sam noviji bios pitanje je da li da ga fleshujem. Pozdrav! Sumnjam na chipset....
Procesor je takoreci nezauzet kao i memorija. Upravo formatiram hard u full-u bez particionisanja krecem instalaciju win7. Nema procesa koji ga kolje....inace
A koliko se dugo instalirao Windows? Duze nego obicno? To 99% smrdi na hard disk. Ako je nesto od od onih 1% onda ces biti u grdnom problemu dok ustanovis sta je.
samo nekoliko minuta duze nego li obicno i to zato sto setap chekira video perfomanse nesto duze nego li obicno, recimo 7 minuta umesto da zavrsi za 20 sekundi.
uzmi hirens boot pa proveri hard disk preko mhdd-a, i uvek formatiras FULL, ne quick
:: Dakle, probane su instalacije i XP i win7 32. Problem je u tome sto kada se podigne, najprostija radnja kao sto je desni klik na desktop potraje 2 minuta. Primetio sam da se pri ubacivanju flesh-a browsovanje kroz njega i pokretanje instalacije sa njega odvijaju normalnom brzinom ali kada dodje do otvaranja prozora po kompu sve traje uzasno dugo. Na XP se cak i restartuje sam od sebe. Shut down takodje traje vekovima. Memorija je OK, jedino mi je ostalo da umesto sto samo brzo formatiram C particiju, odradim full format celog diska i mozda da ga uopste ne particionisem. Ima li neko neku ideju? Nasao sam noviji bios pitanje je da li da ga fleshujem. Pozdrav! Sumnjam na chipset... ::
nema gresaka ali moram da priznam da je 7 ica chudo, racunar je poceo da se ponasa malo normalnije videcu kada mu uradim apdejt...pa javljam. Temperatura normalna u svim segmentima.
a bavim se ovim poslom preko 8 godina- Dakle, win7 je normalno odradio posao sa eto problemima spomenutim ranije.....Pre instalacije win 7 sam sjebo particionisanje dakle ostavih samo C: i ostalo sve po redu kao sto to vec ide ukljucujuci i Format novonastale particije, Zavrsim update win7 restartuje se makina
ej breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Naravno da ne uspeva da ga podigne, sad cu da mu opali full format sas hirensom pa da vidimo kaka ce nam jos biti iznenadjenja, pretpostavljam da ce posle fulla i instalacije da radi normalno. Ajd.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.