upitanju je hp 6735s sa rm-70 procesorom koji moze komotno obarati rekorde u temperaturi :D 3gb memorije. ati chipset ati grafika integrisana.wifi, BT.. baterija trajala 2sata i otkazala iz chista mira. i skontash juche da hdd od 250gb ima bad sectora mada u radu nisam primetio, nov sistem, iskreno sve leti, a opet na D particiji nemam puno stvari da bih video muchenje hdd sa sectorima. hd tune na quick nista, ali na full pronadje. e da i ima linijicu na sredini ekrana nachim ogrebano, ali se u radu uopste ne primeti, ne bode ochi, il sam se navikao :D sve ovo sa org. punjachem, org. torbom(kojaje daleko od kvaliteta) i ociscen od prasine ps. znam ja da bi mi svi dali max 50e za ovo :D, ali mislim da vredi vise e koliko je to vise ... unapred zahvalan
ha ha nije ti ovo limundo :P iskreno. znam otprilike koliko u delovima ide, znam koliko bih ja dao, ali uvek se podcenim, zato sam trazio pomoc. zbog chega bih ja bio uminusu za moju robu... mozda znate taj osecaj, zasto bih ja nekog odrao, kad znam da nema. da ima kupio bi nov. zato nikad od mene prodavca biti nece
Zamena ekrana na laptopu kosta ~300 e minimum :), ali ja kontam da oce pojedini `leba bez motike :).
Pozdrav!
:: Ako ode u servis, nece ni 60e da vidi x :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: Odes u neki servis, mozda ga pokupi za delove :), pa ti malo vise ponudi :) :: :: :: :: Pozdrav!
koleginici cerka skakala po lap topu, zgnjecen ekran (naprso) hdd crko i za 50e joj sve odradili. nismo joj naplatili ruke a imali ekran i hdd bas jeftino i eto.
koliko bi vi u servisu dali za ovo sto sam naveo, ja sa njega pisem on sve radi. ali znam sta su mu falinke tj. naveo sam ih. ja inache kontam nekih 80-90 i to dobio onim principom punjach 20 memorija 25 procesor 10 optika 10 i ekran sa kucistem 15-20e... medjutim ostaje mi ploca koja je ispravna pa zato ne znam koliko da zaiskam a da bude ok svima
Decko je menjao dva ekrana i od drugih sam cuo da su te cene tipa ~300, 400 e zavisi od ekrana :).
Pozdrav!
:: koleginici cerka skakala po lap topu, zgnjecen ekran (naprso) hdd crko i za 50e joj sve odradili :: nismo joj naplatili ruke a imali ekran i hdd bas jeftino i eto :: :: ::
za 300evra ces kupiti televizor 32`. taj ekran se moze naci za 60ak evra polovan bez ikakvih ogrebotina i ostecenja. a ceo taj laptop kosta nesto manje od 450evra nov. baterija za njega oko 20-25evra nova.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.