Po meni bi bio bolji izbor sa nekom integrisanom grafikom,umesto HD 3470 i SIS chipset.Ta grafa je slaba za bilo kakvo normalno igranje,a od SIS`-a me glava zaboli,cim se setim destkop s478 i ploca sa tim budjavim chipsetom.
baterija kaze da traje 90min, punjac je ispravan, sve normalno radi, ali ja sutra moram da odem da pogledam, ali me interesuje sta vi mislite o ovom laptop-u...
Ako se ne razumes dovoljno bolje povedi nekoga sa sobom koji ce taj laptop da istestira, ja kad sam kupovao sebi sve sam istestirao, kad ja kuci ono prc tastatura na slovima A i S kuca duplo + enter znaci nesto je bilo prosuto na nju i naravno nema nigde da se nadje kosta 30e itd znaci poludeo sam sve sam proverio tastaturu nisam :D :D mozak a prodavac me laze kaze softwerska greska jbg dao sam pare sad cuti i smrdi :D tako to funkcionise caskom se zeznes a posle nema nazad :D
Ako ti ne smeta sto za 250+ evra vec mozes da kupis nov
28.08.2011. 13:23
status: user broj poruka: 9420
ali slabiji laptop, onda uzimaj taj. Licno, za polovan laptop nikada nebih dao vise od 150 evra, jer ipak novo je novo, sa 2 godine garancije. Inace, taj laptop ako je u dobrom stanju, apsolutno vredi te pare. Jos ako imas neku garanciju... VOZIIIII
tesko je reci misljenje posto nisi naveo za sta ti treba komp? obratio bih paznju da li se lap pregreva. licno se uvek opredeljujem za renomirane brendove lapova (sto Asus nije) iako po specifikacijama deluju znatno slabiji - u praksi se pokazalo da cesto rade mnogo bolje i stabilnije, sto je meni kljucno jer kompove koristim iskljucivo za posao i komunikaciju...
pa meni taj laptop treba za neke programe i da nesto malo programiram na njemu, neke sitne stvarcice u auto cad...
Razumem se dosta u kompove, pa cu pogledati, naravno da cu sve proveriti, do nasitnih detalja..
jedino sto me interesuje ako neko zna mane takvog laptpoa, sta se kod njih desava ili neki problem ako ima pa da znam, jer za ove pare ne mogu da kupim nov sa tim performansama...
Phenom II 710 X3 3,4GHz / C45 770 MSI/ 3GB APACER 1600MHz DDR3 / 9800GT 512MB DDR3 ASUS/ LC 5550 v2 / 1TB Hitachi 16MB SATA II / Thermaltake V3/ ACER P193W white
:: :: jebote ti se jos premisljas .. za 220e takva lapchina .. uzmi i lupaj se od srece u dupe .. :: :: nijedan nov do 250e nemoze da mu primirise .. inace nijedan nov u nizoj klasi nebih uzeo ni dzabe .. gori su od kineskih patik :: :: sve dok nepilas igre i pazis na temp`s .. radit c :: :: imam lapice stare i po 10 godina .. koji lepo rade .. rade samo zato sto lupam shamare kada vidim da neko igra igre na mojim lapicima . :: :: ::
A jesi li ga probao dovoljno dugo, zbog pregrejavanja? Otkud takav komp za te pare? Jel taj vlasnik zaboravio kad ga je kupio i koliko ga je platio novog?? Nemoj da bude da se gasi sam npr. posle 1 sat ili slicno?
Kad se kupuje laptop, istestira se bar 4 sata, jer tek nakon toga dolazi do određenih pojava, koje nisu poželjne. Potrebno je vršiti arhiviranje podataka, dok si na netu i snimaš disk. Tako ćeš proveriti laptop u 2D kako se ponaša. Za taj test treba sat vremena, a posle istestiraj sa Crysis-om oko sat i 45 minuta, ali da ti je uključen Wi-Fi adapter i da prebacuje podatke provjeri sa Baterz Life-om koliko je dopunjiva baterija i da li ako je nisko oko 340 mAh da li se može rekalibrirati sa Baterz Recalibrator-om. Ako ne može, ne isplati se kupovati.. To su najbolji i najrealniji testovi, koje ja koristim godinama, a nisam se zajebao baš ni jedanput prilikom kupovine polovnjaka. Kad si to završio proveri da li je random iz arhive totalno čitljiv, ako se koristi iz ram memorije. Otkucaj par tekstova od po 250 znakova, gdje ćeš koristiti sve znakove sa tastature ili probaj sa programima za kucanje da vidiš kako reaguje tastatura. Za hard disk ti treba još sat vremena da ga istestiraš i to je to.
Što se tiče laptopa novih, velika preporuka za HP laptope sa turion P540 procesorima, koji se griju malo, a baterija 6-cell izdrži i do 2 i po sata rada, što je pristojno i zadovoljavajuće, plus imaš 2 godine garancije i košta oko 28000 ili Dell sa slabijim athlon P 360, ali je dosta slabiji od gore navedenog, ali ima 3 godine garancije
Ja i drug smo danima trazili neki pristojan lap top (netbook, statijaznam) I naleteli smo na ovaj MSI http://goo.gl/b6oHq Koliko smo citali po netu moze da se cepa PES i slicne srednje zahtevne igre, baetrija mu drzi i do 6 sati, za Crysis nismo videli nista cisto da se razumemo :-D
juce sam isao da uzmem ovaj lap top i testirao ga jedno sat vremena i mnogo se grejao i kod testa sa eversetom posle 45min je doslo do blokade i nista nije htelo da radi dok ga nisam restartovao....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.