ovo mi je vec standard postao ove godine.... pre 5 meseci na FS Amilo Pi 2515 baterija mi je vrisnula iz cista mira tj. win 7 je vidi kao 0 posto ili je i ne vidi. Dan pre toga je radila sasvim normalno i drzala sat i po... sobzirom da ima elektronika i celije svalim krivicu na elektroniku. Medjutim popi.... kad mi juce na hp 6735 baterija koja je trajala preko 2, 2.5 h na slican nacin otkaza. hp prijavljuje na startup gresku 601 da trebam da zamenim bateriju, win7 je vidi kao 100posto... naravno i ovaj kvar sam pripisao elektronici. sad planiram da nadjem te baterije koje slabo drze i da prepakujem. a mozda bi ih i u servis odneo (lakse mi) ali ne znam ni jedan, znam da triax prepakuje al ne znam dal elektroniku menjaju ili samo sve.... ps. da li i vi mislite da su celije dobre tj. da je elektronika?
jos niste ukapirali da win7 ubija baterje ... a ubija i diskove ..
bolje daj u neki servis da ti prepakuju ... nije to samo promena celija .. treba programirati i kontroler .. naravno nema free soft .. nemoj ni da trazis ..
veoma prosto .. zamenis xp sa 7com .. jer je fensi .. ona proveri datum na baterji i rechardz count i ako je starija od godinu i nesto ili je kaunter preko 300 PUF ode osigurac ,, setuje error flag i dobijes savrseno mrtvu baterju .. koja je do juce bila savrseno upotrebljiva ..
elektronika se menja samo kod odredjenih kontrolera koji izvrse `samoubistvo` .. u osnovi jeftinije je onda kupiti drugu batterju ... po mogucstvu NOVU sa friskim datumom i kaunterom na NULI ..
@codeus znam da je rc win7 pravila problemenabaterijama, pa je i finalu pocetku sa nekim update se to sve sredilo. ovo sto kazesh ima logike, ali mi nekako opet neverovatno. crkla crkla radi radi zastobi je ubijali elektronikom. znas neki ok serviskoji se bave baterijama?
vec davno se stvari prave da izdrze garanciju pa ubrzo po isteku crknu,da posle kupio novo i opet jovo nanovo. Meni na primer jos uvek za obicne dikove koji su osteceni tj novi dvd rw ne cita sluzi teac540e koji je placen 2001 140 DM.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.