Bitno mi je 3 godine garancije, Radeon grafika i da nije jedan od onih kvarljivih Via i sl. Idealna kombinacija bi bio neki dobar intel u rangu ovog AMD-a, Intel chipset i Radeon grafika... Naravno, budzet je 400e, ali mugu da ga zbudzim do 420...
pogledaj i bc group, mozda nadjes nesto zanimljivo tj ima zanimljivih, a pre je mogla i garancija da se dokupi, njima su ja mislim svi sem dell-a 2 godine ovo deluje zanimljivo , a grafika ja prilicno jaka, drug ima 6530 i bas se lepo igra http://goo.gl/mJ9Vf jednio CPU ali ne znam sta ces da radis na lapu
Pazario sam doticni Dell m5010, doduse nije crven, ali sam vrlo zadovoljan performansama procesora i memorije (meni najbitnije) mada je i grafika sasvim dovoljne snage. Ako se odlucis za njega, racunaj na nesto jace grejanje. To resava i najbazicnije postolje za lap. Baterija oko dva sata u mojim radnim uslovima a nesto se bas i ne trudim da sacuvam bateriju kada nije na punjacu. Za date pare sasvim ok laptop, dosta prikljucaka, na Dell-ovom sajtu svi potrebni drajveri. A i 3 godne garancije su bile presudne za kupovinu u odnosu na druge.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.