Nameravam da instaliram neke android aplikacije i mape na tablet huawei.Skidam komplet android aplikacije na PC,pa me zanima tacna procedura kako prebaciti,odnosno instalirati sa pc na tablet?Imam kabal za napajanje sa neka dva prikljucka kod stekera.To je sve sto je islo uz tablet.Hvala.
Potrebno je da se i na PC-u i na androidu, registruješ na google nalog sa istog naloga, tj. usn-a. U tom slučaju, ideš na market sa PC-a, štikliraš šta da se instalira, i - to se instalira, ali ne na PC već na android. Idealno bi bilo da je u wifi vezi. Tableta ne mora ni biti uz tebe, možeš da zevaš kući po netu i instaliraš šta hoćeš, samo da je tablet u mreži (da ne plaćaš download ako baš ne moraš)... Capisco?
Pomalo capisco...Registrovan sam preko gmaila i ulogovan i na tablet i na pc...I kako sad da instaliram sa PC na Tablu? Postoji li tacno odredjen nacin? Na SBB sam inace,nemam wireless...A tablet ima svojih 32 GB internata...
Da nije malo mnogo, kume? Ja sam uz velike napore, uspeo na godišnjem (gde sam bez neta) da spičkam jedva 400Mb u toku mesec dana... i to je moj maximum (osim ako namerno ne skidam nešto radi preseravanja..), za net, surf, malo mjuze i slično, to je to. Dakle, pošto nemaš wireless - WiFi svoj, (a možda imaš od darežljivih komša ) a imaš daj neki download paket od 32Gb (???), - pa ništa, uloguješ se na market, odabereš na šta ti zinula guza, i klikneš na install, ok, ok, next i slično, da bi se instaliralo na tvoj tablet. Obrati pažnju da stvari - programi koje gledaš imaju i opciju da NE mogu da se instaliraju na tvoj uređaj... zbog verzie OS-a, rezolucije ekrana, snage procesora, kuradi-paladi. Mada bi na tablet trebalo da može sve. Ako si podesio android da imaš data vezu i da je dozvoljavaš, samo će se instalirati. Prosto ko` pasulj. Samo para....
Ne da mi da instaliram jer navodno nemam android mobile phone??? Sta sad... Da li postoji neko resenje? p.s Ima...Moja greska...Ima li kakva navigacija na srpskom za GPRS,da li ko zna?
... šta će ti srpski?..... koristi google-ovu `Navigacija`, My Tracks, Maps, oni jedini neće propasti, i ne kradeš, osim što plaćaš protok, koji je mizeran a i imaš ga pun q....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.