Pa i to sto bude kupio za 20000 nece nista manke da bude igracka, samo ce da ima veci ekran.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: rekao sam laptop a ne ova igracka od netbook :: :: :: :: :: :: do not fear CuMsHot is here : :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://goo.gl/XsHai sa ovime se nece naigradi ako planira da igra igre
To je jedno veliko smeće. Bolje uzmi najnoviji netbook sa amd fusion platformom, reklamirao se asus-ov model, mnogo je bolje rešenje od tog `compaq`-a, od kojeg je hp napravio sramotu. Žale se ljudi... a fusion netbook je - osim zera inča na ekranu, ipak jači od ovoga što si pomenuo.... Za otprilike te pare (ispod 300€) imaš nekoliko amd i intel (celeron) dvojezgarnih rešenja ili jednojezgarnih, asusa, koji ipak premašuju taj compaq. Ja sam mislio na ovaj model: ASUS K53U-SX014 AMD Fusion Dual-Core C50 1GHz 2GB 320GB DVDRW SuperMulti Dual Layer 15.6`` LED HD FreeDOS imaš na it svetu, pod laptopovi, asus-a... ispod 300€
pa ti lepo prati bench oglase, ima odlicnih ponuda, ponekad toliko dobrih da pomislis da je stvar prodata jer je pokvarena iako je koristis vise meseci :) LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
Nasao sam ovaj laptop,za te pare stvarno je dobar,nego moze li sa na njemu igrati neka igra sa ati hd6250 koju on ima i koliko je dobro kasnije ubaciti jos jedan stap od 2gb znaci ukupno 4gb ram-a?
do not fear CuMsHot is here :D
:: Ja sam mislio na ovaj model: ASU :: K53U-SX014 AMD Fusion Dual-Core C50 1GHz 2GB 320GB DVDRW SuperMulti Dual Layer 15.6`` LED HD FreeDO :: imaš na it svetu, pod laptopovi, asus-a... ispod 300 :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
...trenutno nema bolje integruse, ali, pogledajte testove, a i za druge laptopove, da ne bi ocekivali spaceshuttle, u stvari, tek poredjenjem video mogucnosti i trajanja baterije, vidi se vrednost fusion platforme... Naravno, stavite duzinu garancije na visoko prvo, drugo i mozda trece mesto kod odlucivanja...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.