U zaseoku moze sigurno, nahvali ga malo i to ti je to.
Skoro mi je lik dosao da se konsultuje samnom da li da kupi neki lap 1.2 ghz celeron 256mb sdram, 20gb hdd sa nekim sklj panelom od 12`, baterija ni minut ne drzi...znaci matori, dno dna lap, jedio sto je dosta dobro ocuvan, a hteo je da da 150e jednom liku za njega. Naravno, rekao sam mu da zaobidje. Jbg, sto je previse, previse je.
na osnovu chega vi ocenjujete vrednost lapa ?? starost ? generacija procesora ? kolicina harda .. ili ono koliko su brzi ovi novi u radnji i koju igru mogu da poguraju ?? ili u odnosu na cenu novijih u radnji ??
ne znam ali na ovom forumi svi nesto silje pruce kad je neka procena u pitanju, ja sam pre dva meseca za 160evra uvalio tosibu l20 ,celeron m1.6, 2gb ddr2, 40gb hdd ATA ali ata, combo, 15,4 ekran i neka grafika x200 i to nekim likovima iz beograda, zagledali ga kao auto da kupuju, a nekom zatucanom iz nekog sela mozes mnogo vise da uzmes od gore pomenute cifre, samo nabaci neku igru da ima, da se malo naloze.pozdrav
Upravo sve to sto si naveo. Naravno da se gleda starost, tj. koliko je izakan, baterija(sto ga i cini prenosnikom), brzina/generacija proc-a, kolicina mem, hdd...Sve se naravno gleda i sve to utjece na cenu istog. I na kraju se rezimira, da li ima nesto slicno ili uz neku razumnu doplatu, a novo...
Onaj lap sto sam gore naveo ne vredi ni 50-60e, a lik mu je u neznanju nudio 150, jbg.
::a nekom zatucanom iz nekog sela mozes mnogo vise da uzmes od gore pomenute cifre, samo nabaci neku igru da ima, da se malo naloz
@f2tality. Upravo tako, samo da moze da facebook-uje i da odigra farmu! To ti je kad ljakse ne zna ni digitalni sat da navije da ga ujutro probudi, a fol se nesto kuzi u racunare:)
:: :: :: :: na osnovu chega vi ocenjujete vrednost lapa ?? starost ? generacija procesora ? kolicina harda .. ili ono koliko su brzi ovi novi u radnji i koju igru mogu da poguraju ?? ili u odnosu na cenu novijih u radnji ?? :: :: :: :: 200e ladno ni dinar manje . :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.