Imam ovaj problem sa lapom već duže vreme, al me mrzelo da uopšte bilo šta gledam oko njega, sve do sad. Naime, samo mi se odjednom ugasio Wireless, i od tad više ne radi. Reintalirao sam Windows i drivere, nije pomoglo, pokušavao da upalim i ugasim na fizičko dugme, nije pomoglo Kada se lap pali, ranije je bilo da se upale sve 4 lampice, a sad se upale 3, wifi lampica neće Šta da radim? Još mi je pod garancijom, al ne mogu da nađem broj telefona asus servisa
:: :: Imam ovaj problem sa lapom već duže vreme, al me mrzelo da uopšte bilo šta gledam oko njega, sve do sad :: Naime, samo mi se odjednom ugasio Wireless, i od tad više ne radi. Reintalirao sam Windows i drivere, nije pomoglo, pokušavao da upalim i ugasim na fizičko dugme, nije pomogl :: Kada se lap pali, ranije je bilo da se upale sve 4 lampice, a sad se upale 3, wifi lampica neć :: Šta da radim :: Još mi je pod garancijom, al ne mogu da nađem broj telefona asus servisa
Brate mili, ako pored gugla i asusovog sajta ne možeš da nađeš servis Asus-a, onda odeš do radnje gde si ga kupio, ili bilo koje radnje koja ima ASUS lapove, i daju ti broj servisa.Čak imaš i na garanciji broj i adresu servisa.Garanciju si naravno sačuvao?
:: :: Imam ovaj problem sa lapom već duže vreme, al me mrzelo da uopšte bilo šta gledam oko njega, sve do sad :: Naime, samo mi se odjednom ugasio Wireless, i od tad više ne radi. Reintalirao sam Windows i drivere, nije pomoglo, pokušavao da upalim i ugasim na fizičko dugme, nije pomogl :: Kada se lap pali, ranije je bilo da se upale sve 4 lampice, a sad se upale 3, wifi lampica neć :: Šta da radim :: Još mi je pod garancijom, al ne mogu da nađem broj telefona asus servisa
Bar je moj 22` Asus TFT išao kod njih iako sam ga kupio u Pakomu. Posle 2g odine i 10 meseci se pojavila mrlja u donjem desnom ćošku. Zamenili su celu TFT matricu sa novom i radi i dan danas.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.