danas sam pazario Asus R101 notbook , e sada laptop za sada radi normalno, ali temperatura procesora kada ga opteretim ide na 68 stepeni, pa me interesuje da li je to normalno za ovako ove male laptopove .
I da jos nesto cini mi se da dok kucam leva strana tastature kao da je malo podignuta, tacno kad kucam sa leve strane osetim kao da tastatura nije dobro nalegla, mislim kuca ona bez greske , ali mi se cini da nije to bas to, ali mi ovi u winwinu rekose da je to ok, i da se to tako desava kod asus modela, i pokazase mi dva veoma skupa modela na kojim se isto tako uocava problem sa tastaturom.
pa me interesuje sta da radim, da li da ostavim ovo ovako ili da idem sutra zamenit ili ga potpuno vratit (ako to zakon dozvoljava , ne znam vise ni sam) posto mi se cini da nemaju vise ovih modela .
stani stani, kakav ugovor, od papira koje sam dobio kod njih su : fiskalni racun , garantni list uvoznika, i kao neku asusovu knjizicu sa garancijom. to je sve od papira, i da plus oni papiri sto idu uz laptop, mogu li na osnovu toga dobit novac nazad ako budem zahtevao, ako mi ne daju drugi npr.
:: :: :: :: ...ali sigurno ces dobiti povracaj novca ako to budes trazio :: Jesi li dobio onaj ugovor o jednostranom raskidu?
Pa sta si ti ocekivao da budu manje, vidim da je cpu intel atom na 1.6GHz, realno dobra je to temp, ja imam highend dell laptop u kom je intel Sandy Brigde i5 procesor u 32nm i temp u Linx su ~90C u nekom full opterecenju pri normlanom radu ~75-80C
Jos da pridodamo da su vanserijske vrucine.
Inace ovaj car @Miskonius, te tripuje kapiram da se ubio ko majka dosadno mu pa te cima :D
Na osnovu zakona o zaštiti potrošača Službeni glasnik RS, br. 73/2010 član 31, obaveštavamo Vas da imate pravo na jednostrani raskid ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuju izvan poslovnih prostorija, u roku od 14 dana od dana kada je roba dospela u državinu potrošača.
Jebeš ugovor, imaš li ti druže potvrdu da ti čukundeda nije turcima kovao sablje? To se gleda.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: stani stani, kakav ugovor, od papira koje sam dobio kod njih su : fiskalni racun , garantni list uvoznika, i kao neku asusovu knjizicu sa garancijom. :: ::
Svaki Asus lap ima retardiranu tastaturu od najjeftinijih kao taj tvoj do premium N serije. jbg to im je najveca mana...
Nema sta da mejnas veruj mi a ako se pak odlucis u tom cenovnom rangu imas mnogo bolji lap:ACER ASPIRE ONE 722
Ako taj nadjes negde na konju si.
@rajicu a sta ako je to bila samo sminka, shatro kuje turcima a ustvari neki falicni jatagani, kako to definisati, turcima kovao skart a `ajducima top kvalitet...
Svako ko u Emmi-ju nesto kupi dobija Ugovor o jednostranom raskidu (u kome se pozivaju na Zakon o zastiti potrosaca)... U kome ti se jasno stavlja do znanja, ako nisi zadovoljan kupljenim proizvodom mozes ga vratiti bez ikakvog navedenog razloga u roku od 14 dana oda dana kupovine Posto su Emmi i WinWin ista firma mislio sam da to i ovi daju... Svejedno Zakon o zastiti potrosaca je takav da ti dozvoljava takvu mogucnost...
Taj je onda duplo kriv, od tupih sablji se duže lipsava.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: @rajicu a sta ako je to bila samo sminka, shatro kuje turcima a ustvari neki falicni jatagani, kako to definisati, turcima kovao skart a `ajducima top kvalitet.. :: ::
Daje MINMIN ali putem mejla, pa mozesh skinuti obrazac - popuniti ga i vratiti robu...
:: Svako ko u Emmi-ju nesto kupi dobija Ugovor o jednostranom raskidu (u kome se pozivaju na Zakon o zastiti potrosaca).. :: U kome ti se jasno stavlja do znanja, ako nisi zadovoljan kupljenim proizvodom mozes ga vratiti bez ikakvog navedenog razloga u roku od 14 dana oda dana kupovin :: Posto su Emmi i WinWin ista firma mislio sam da to i ovi daju.. :: Svejedno Zakon o zastiti potrosaca je takav da ti dozvoljava takvu mogucnost.. :: :: ::
E jesi lud 100% :)))) Kako ti samo padne napamet? :)
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
:: Taj je onda duplo kriv, od tupih sablji se duže lipsava :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: @rajicu a sta ako je to bila samo sminka, shatro kuje turcima a ustvari neki falicni jatagani, kako to definisati, turcima kovao skart a `ajducima top kvalitet..
Lap mozes svakako da vratis, sa i bez ugovora, opusteno...
odaklen da skinem obrazac, i da dali da ga ostampam i onda popunim , sta li nije mi to jasno.
:: Daje MINMIN ali putem mejla, pa mozesh skinuti obrazac - popuniti ga i vratiti robu.. :: :: :: :: :: Svako ko u Emmi-ju nesto kupi dobija Ugovor o jednostranom raskidu (u kome se pozivaju na Zakon o zastiti potrosaca).. :: :: U kome ti se jasno stavlja do znanja, ako nisi zadovoljan kupljenim proizvodom mozes ga vratiti bez ikakvog navedenog razloga u roku od 14 dana oda dana kupovin :: :: Posto su Emmi i WinWin ista firma mislio sam da to i ovi daju.. :: :: Svejedno Zakon o zastiti potrosaca je takav da ti dozvoljava takvu mogucnost.. :: :: :: :: :: ::
Ako si kupio robu online u winwin dobicesh formular za raskid ugovora/ poslacu ti mejl:
:: odaklen da skinem obrazac, i da dali da ga ostampam i onda popunim , sta li nije mi to jasno :: :: :: :: Daje MINMIN ali putem mejla, pa mozesh skinuti obrazac - popuniti ga i vratiti robu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Svako ko u Emmi-ju nesto kupi dobija Ugovor o jednostranom raskidu (u kome se pozivaju na Zakon o zastiti potrosaca).. :: :: :: U kome ti se jasno stavlja do znanja, ako nisi zadovoljan kupljenim proizvodom mozes ga vratiti bez ikakvog navedenog razloga u roku od 14 dana oda dana kupovin :: :: :: Posto su Emmi i WinWin ista firma mislio sam da to i ovi daju.. :: :: :: Svejedno Zakon o zastiti potrosaca je takav da ti dozvoljava takvu mogucnost.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Izprozivase me ni krivog ni duznog...
11.07.2011. 23:40
status: user broj poruka: 319
ali nisam kupio online nego u prodavnici, to je problem ???
:: Ako si kupio robu online u winwin dobicesh formular za raskid ugovora/ Evo ti text :: „АЛТИ“ доо Чача :: Булевар ослободилаца Чачка 78 :: 32000 Чача :: матични број: 0798048 :: пиб: 10089368 :: e-mail: **************** :: :: :: ЈЕДНОСТРАНИ РАСКИД УГОВОР :: у складу са Законом о заштити потрошач :: :: 1. У складу са законом о заштити потрошача раскидам уговор бр. ____________ (број фактуре) :: 2. Ова изјава о једностраном раскиду уговора производи правно дејство од дана ___________, када је послата трговцу :: 3. Потрошач :: - име и презиме: ____________________________________________ :: - адреса: ____________________________________________ :: - јмбг: ____________________________________________ :: - телефон: ____________________________________________ :: - е-маил: ____________________________________________ :: Образложење: :: Сагласно Закону о заштити потрошача потрошач може у року од 14 дана од дана закључења уговора на даљину или уговора који се закључује изван пословних просторија да без навођења разлога једнострано раскине уговор :: Једностраним раскидом уговора из става 1. овог члана потрошач се ослобађа свих уговорних обавеза, осим непосредних трошкова повраћаја робе трговцу :: датум: _____________ :: :: место: ______________ ________________________ :: потпис потрошач :: :: :: :: :: odaklen da skinem obrazac, i da dali da ga ostampam i onda popunim , sta li nije mi to jasno :: :: :: :: :: :: :: Daje MINMIN ali putem mejla, pa mozesh skinuti obrazac - popuniti ga i vratiti robu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Svako ko u Emmi-ju nesto kupi dobija Ugovor o jednostranom raskidu (u kome se pozivaju na Zakon o zastiti potrosaca).. :: :: :: :: U kome ti se jasno stavlja do znanja, ako nisi zadovoljan kupljenim proizvodom mozes ga vratiti bez ikakvog navedenog razloga u roku od 14 dana oda dana kupovin :: :: :: :: Posto su Emmi i WinWin ista firma mislio sam da to i ovi daju.. :: :: :: :: Svejedno Zakon o zastiti potrosaca je takav da ti dozvoljava takvu mogucnost.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.