Imam problem sa IBM ThinkPad T22 od drugara, radio je bio upaljen i odjednom se ugasio, on krenu da ga upali on nece nista samo svetli dioda kad se prikljuci punjac,..
Ja sam skinuo bateriju sa njega sacekao par min i vratio, sad se upali cuje se hdd da se vrti i ventilator na procesoru se vrti, ali nema slike i nece nista dalje, da li neko zna sta je problem i kako da se resi...?
Ma moze da bude gomila stvari ali svejedno ne mozes sigurno ti da popravis na licu mesta. Jer ko zna sta je crklo.I ja sumnjam na plocu ali moze da bude i ko zna sta drugo.
Ako ima garanciju nek nosi u servis, ako ne, jbg. plati ce ali naravno, nek opet nosi u servis.
pa ako ti se ugasio u toku rada .. i posle se samo popale ledovi a nema slike .. cest kvar na thinkpad seriji posle 7-8 godina rada su izduvani kondenzatori i max chip za distribuciju napona .. sam chip nema kod nas (naravno - neznam zasto je to potrebno navoditi) .. poruchivanje preko neta - komada jedan ... kajgana od sv.petra
cherupanje sa druge ploce moze bez problema (tako sam opravio moj voljeni T20) ali opet kosta.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.