Juce taman leo instaliram novi windows xp na lap top i sve drajvere i sve radi uredu, dok nisam dosao do drajvera od wireless-a nece da se instaliraju, znaci skinem poslednju verziju sa asusovog sajta i i instaliram ih nekako uz neke poruke koje sam uspeo preskocit , ali nista kada krenem da ga palim lampica ne gori, ne znam do cekaga je, ne verujem da se pokvario s obzirom da je pre te instalacije radio normalno . Lap top je asus eee PC 900 , pomagajte ako imate kakvu ideju
desni klik na wifi adapter ako je uredno instaliran, properties, pa kartica advanced pa prebaci standarde... meni je to pravilo probleme na par laptopova (dosli sa ispravnim wlan intaliram win i drajvere i nece lapica da radi, sad ubuduce znam sta je rpoblem)! 90% je to tvoj problem znaci ne reaguje na Fn + 4 ni software-ski ako su ti simptomi verovatno je ovo sto sam ti napisao! :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.