Moze li se napraviti ovaj jebeni boot usb a da nemam cd/dvd win7 ili vistu imam xp windows na racunaru i vezu sa internetom. Sva moguca googlanja kazu narexi iso pa win7 .... Nekad je bilo dovoljno format /s i sve radi sada usb_prep8 pa PetoUSB itd i na kraju nece da procita file i sranje jovo nanovo. Mozda smaram ali rece neko bolje 5 minuta glup nego ceo zivot u zabludi, mora da postoji neki program koji ce to u dva koraka uraditi. Unapred zahvalan necu win 7-8 i sve nove tehnologije nego copy paste ako moze
do skoro je bilo jako zakomplikovano ali ljudi su napravili fenomenalni programcic zvani Novicorp WinToFlash, ja ne znam za bolji koji to radi i prost je veoma za koriscenje.
:: :: Moze li se napraviti ovaj jebeni boot usb a da nemam cd/dvd win7 ili vistu imam xp windows na racunaru i vezu sa internetom. Sva moguca googlanja kazu narexi iso pa win7 ... :: Nekad je bilo dovoljno format /s i sve radi sada usb_prep8 pa PetoUSB itd i na kraju nece da procita file i sranje jovo nanovo. Mozda smaram ali rece neko bolje 5 minuta glup nego ceo zivot u zabludi, mora da postoji neki program koji ce to u dva koraka uraditi. Unapred zahvalan necu win 7-8 i sve nove tehnologije nego copy paste ako moze
:: do skoro je bilo jako zakomplikovano ali ljudi su napravili fenomenalni programcic zvani Novicorp WinToFlash, ja ne znam za bolji koji to radi i prost je veoma za koriscenje :: :: :: :: :: :: Moze li se napraviti ovaj jebeni boot usb a da nemam cd/dvd win7 ili vistu imam xp windows na racunaru i vezu sa internetom. Sva moguca googlanja kazu narexi iso pa win7 ... :: :: Nekad je bilo dovoljno format /s i sve radi sada usb_prep8 pa PetoUSB itd i na kraju nece da procita file i sranje jovo nanovo. Mozda smaram ali rece neko bolje 5 minuta glup nego ceo zivot u zabludi, mora da postoji neki program koji ce to u dva koraka uraditi. Unapred zahvalan necu win 7-8 i sve nove tehnologije nego copy paste ako moze
Pa jebem mu majku, ja mislim da dkocic ima cd - iso od xp-a na hardu, a da na kompu nema optiku.Pa trazi kako da napravi butabilan usb sa xp instalacijom.
Mjok, čim ga nema mora da upravo probava WinToFlash. Već bi se javio `ama ljudi ne treba mi to`
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Pa jebem mu majku, ja mislim da dkocic ima cd - iso od xp-a na hardu, :: a da na kompu nema optiku.Pa trazi kako da napravi butabilan usb sa xp instalacijom :: :: Ili sam samo ja tako razumeo ::
Izvinjavam se sa zakasnjenjem velikim posebno se zahvaljujem i izvinjavam ljudima dobre volje za pomoc, imarkovic, dexter013 .... ne teraj te me da navodim imena problem sam imao i resio nisam zahvalio iz razloga napustio sam ovu lepu nasu SRBIJU i nisam imao vremena da se druzim sa forumasima jer sam radio 12-20 sati u toj lepoj EVROPI i nisam vise mogao pa sam se vratio u ovaj lepi BEOGRAD i sad imam vremena da budem na forumima a posebno mi je ponovo potrebno da instaliram xp preko usb ZABORAVIO sam kako sam to odradio pa se ponovo ucim da naucim.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.