Dobar je ovaj laptop, mocices sigurno PES da igras na njemu, kod mene na Intel dc t4500 + ati 560v ide na high 2009 i 2010... Samo pogledaj kako izgleda ovaj Acer, posto je u pitanju emachine serija, ja imam aspire i prelepo izgleda. Takodje pogledaj u tom cenovnom rangu:
Ovaj lenovo je fenomenalan, kvalitetna izrada, noviji corei3 procesor, 4gb rama, grafika GT520m (proveri koliko je jaka, ako hoces pes na max bar da ima 5000 poena na 3Dmark06
Potvrdjujem ovu tvrdnju..vlasnik sam DELL XPS L502x od pre par dana...
Ima nVidia GT525 1GB ddr3, pes 2011 radi na high 60FPS...
frekfencija
:: Kvalitetniji su od ostalih :: Dobra garancija (3god :: :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: Sve drugo je utopija ! :: ::
ako uhvatis slobodnog vremena jel mozes da probas kako radi battlefield bc2. gledao sam poi netu i sa i7 sandy radi sasvim korekltno (grafika kao kod tebe), ali sa i5 ne mogu da nadjem.
Tu sam igru davno presao, nemam je na hardu, skidam ovaj novi Duke Nukem sad pa cu da probam...BC2 tesko...
frekfencija
:: ako uhvatis slobodnog vremena jel mozes da probas kako radi battlefield bc2. gledao sam poi netu i sa i7 sandy radi sasvim korekltno (grafika kao kod tebe), ali sa i5 ne mogu da nadjem :: :: :: ::
i upravo ti pisem sa njega... odlican je! Jedini igre nisam probao na njemu jer furam XP za koji nema drajvera sto se tice grafike pa sam ubacio 5650 (jer je to u principu ista grafika)... sad cu bas probati da ubacim neku igricu pa ti javim kakvi su utisci! Desk mi je za igranje, a ovo za net, al sad cu bas probati igricu koju...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.