licno nisam, ali sam se dosta raspitivao sto po forumima sto kod nekih ljudi koji su ga uzeli... i ni od jednog jedinog coveka nisam cuo pozitivan komentar, nazalost. **************************************************************** Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo.
cista upotreba uredjaja,za everyday programe tipa ekvivalent excell-a na androidu itd,inace keva hoce sa tim da zameni Asus EEE onaj prvi matori,pa me zanima da li je to dostojno posto verovatno kupuje tablet as we speak... ja nisam toliko za tablete ali valjda nije to toliko lose
Ako mene pitas ja to ne bih uzimao, jedini tableti koji su po meni trenutno solidni, su ti Asus Transformer, Samsung Galaxy Tab 10.1 (imas v verziju koja je deblja i tanju verziju), imas Samsung Galaxy Tab 8.9` i iPad (preporucio bih ti da juris samo dvojku :)), i naravno ne treba zaboraviti Acer Iconia Tab-ove koji su odlicni. Ove kineze ne bih ziv uzeo,...
Samo reci kevi, da joj tablet nikada nece moci da zameni PC, input je sporiji, ako nesto omane rodice mecku dok popravi, neki ozbiljniji rad ista stvar, znaci moze za neki lagan edit, eventualno neko lagano pravljenje, za internet, igrice, ali za bilo sta ozbiljnije tablet nije.
Trenutno bih dao malu prednost iPad 2 u odnosu na ostatak jer je Honeycomb jos u pocetku, HP fura svoj Web OS samo tako, pretenduje da bude bolji i od Android-a i od iOS-a. Ja sam se tripovao nesto da kupim iPad 2, ali video sam da je upotrebna vrednost takvog uredjaj 0 za mene, mozda jos malo sacekati, ulece HP na trziste, Androidu ce se povecati baza aplikacija, verovatno ce sledece verzije tabova imati native USB 2.0 support koji ce omogucivati da ubacujes flash-eve tastature i ostale USB 2.0 uredjaje (mozda ubace i 3.0).
Sacekaj malo tek treba situacija na trzistu da se razvija, a kao najveceg gubitnika u celoj to prici vidim Apple pojesce ih konkurencija lagano :). Pozdrav!
da ne moze tablet bog zna sta da radi,pogotovo taj,njoj treba za pdf da gleda,hoce da uzme wireless od telenora ili mts-a,i eventualno neki rekao sam ranije ekvivalent excella... naravno tu je i cena koja je opravdano niska,nema se para a ni ludila da se uzima ipad (bilo koji) koji kosta koliko i jedan solidan kompjuter :O ! bar po ovim cenama na it svetu
Za telenor internet mora da uzme bilo koji tablet Wi Fi verziju. Svi oni tableti koje sam nabrojao kostaju otprilike kao jedan iPad (2) :)). Pogledaj onaj View Sonic tablet, on je mislim oko 300 e ali koliko je 3G verzija nemam pojma. Idi na bench tamo su pojedinci probali tonu tih kineza, pa vidi sa njima koji je najbolji :).
Pozdrav!
:: da ne moze tablet bog zna sta da radi,pogotovo taj,njoj treba za pdf da gleda,hoce da uzme wireless od telenora ili mts-a,i eventualno neki rekao sam ranije ekvivalent excella... naravno tu je i cena koja je opravdano niska,nema se para a ni ludila da se uzima ipad (bilo koji) koji kosta koliko i jedan solidan kompjuter :O ! bar po ovim cenama na it svet :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/apple-ipad-64gb-3g/comp_comp_pda/171/37 :: :: a to je najjeftiniji koji sam nasao,najskuplji je 900+ evra,jeste da je najjaca verzija i mozda nisu azurirane cene ali ...
`Za telenor internet mora da uzme bilo koji tablet Wi Fi verziju`
Treba da glasi
Za telenor/vip/mts internet mora da uzme bilo koji tablet 3G verziju i to ces koristiti tako sto ces u tablet ubaciti sim karticu. Inace fles (modem) ti ja mislim trenutno radi samo sa Galaxy Tab-om 10.1 i to moras da kupis USB 2.0 adapter koji kosta 20 $ i da taj adapter je predstavljen i pusten u prodaju danas :).
Pozdrav!
:: Za telenor internet mora da uzme bilo koji tablet Wi Fi verziju. Svi oni tableti koje sam nabrojao kostaju otprilike kao jedan iPad (2) :)). Pogledaj onaj View Sonic tablet, on je mislim oko 300 e ali koliko je 3G verzija nemam pojma. Idi na bench tamo su pojedinci probali tonu tih kineza, pa vidi sa njima koji je najbolji :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: da ne moze tablet bog zna sta da radi,pogotovo taj,njoj treba za pdf da gleda,hoce da uzme wireless od telenora ili mts-a,i eventualno neki rekao sam ranije ekvivalent excella... naravno tu je i cena koja je opravdano niska,nema se para a ni ludila da se uzima ipad (bilo koji) koji kosta koliko i jedan solidan kompjuter :O ! bar po ovim cenama na it svet :: :: :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/apple-ipad-64gb-3g/comp_comp_pda/171/37 :: :: :: :: a to je najjeftiniji koji sam nasao,najskuplji je 900+ evra,jeste da je najjaca verzija i mozda nisu azurirane cene ali ...
ja sam rekao jos u ranijem nekom postu da keva uzima blueberry u isto vreme dok sam ja pisao to otprilike.. tako daaa.. ne znam ovako je uredjaj ok,to mi je prvi susret sa tabletom (drugi susret sa androidom uopste) tako da sam malo pogubljen sta i kako,pogotovo sto sam uzeo da ga cackam vece pred ispit.. xD
elem imam jedan problem a stvarno nemam zivaca da kopam vise po netu a i benchu (hvala na smernici gile btw naucio sam par stvari o ovom cudu) .. znaci prica kaze sledece:
prikacio sam ga na usb na komp sa win 7 32bit i instalirao je automatski par nekih drajvera,medjutim nije instalirao android eclair driver jer ga nije nasao na netu (sto je u stvari naziv za taj sistem ako sam ukopcao) i stoji na ekranu `macora` u gornjem levom uglu znak za usb i pored njega znak uzvika u trouglicu.. nista se ne desava kad ga kliknem a kad ubacim usb samo pise debugging mode itd.. ali kompjuter ga jedino vidi u device manageru i to je to... neke ideje sta da radim? ponavljam tek sam se dohvatio androida danas a i u guzvi sam inace bih natenane uzduz i popreko sve isprobao
Juri na benchu nekoga ko ima taj tablet, par njih ga je posedovalo ili poseduje, mislim da imas temu :).
Saljem coveka na bench jer slabo ko ovde ima tablet :).
Nema na cemu i drugi put. Pokusacu da pomognem koliko znam, ako ne znam, pokusacu da te uputim gde ima resenje xd :).
Pozdrav!
:: :: :: ja sam rekao jos u ranijem nekom postu da keva uzima blueberry u isto vreme dok sam ja pisao to otprilike.. tako daaa.. ne znam ovako je uredjaj ok,to mi je prvi susret sa tabletom (drugi susret sa androidom uopste) tako da sam malo pogubljen sta i kako,pogotovo sto sam uzeo da ga cackam vece pred ispit.. x :: :: elem imam jedan problem a stvarno nemam zivaca da kopam vise po netu a i benchu (hvala na smernici gile btw naucio sam par stvari o ovom cudu) .. znaci prica kaze sledece :: :: prikacio sam ga na usb na komp sa win 7 32bit i instalirao je automatski par nekih drajvera,medjutim nije instalirao android eclair driver jer ga nije nasao na netu (sto je u stvari naziv za taj sistem ako sam ukopcao) i stoji na ekranu `macora` u gornjem levom uglu znak za usb i pored njega znak uzvika u trouglicu.. nista se ne desava kad ga kliknem a kad ubacim usb samo pise debugging mode itd.. ali kompjuter ga jedino vidi u device manageru i to je to... neke ideje sta da radim? ponavljam tek sam se dohvatio androida danas a i u guzvi sam inace bih natenane uzduz i popreko sve isprobao
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.