Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
HP Compaq F700 vs Toshiba L455-S5980
STRANA 1 OD 1
f0rever HP Compaq F700 vs Toshiba L455-S5980 16.06.2011. 16:45 T36671

status: user
broj poruka: 3821

OK!

Ukazala mi se konacno prilika da zamenim budjavu 4500M Intel graficku kako bih kao covek igrao CS 1.6.

Ova moja Toshiba ima:

T3000 Intel Celerabu Dual-core na 1,8GHz 800FSB i 1MB kesa u 45nm

Dok ovaj ima:

AMD Athlon 64 X2 TK-57 1,9GHz radjen u 65nm

Vodeci se nekim iskustvom, kontam da je ovo u stvari 4000+ za desktop? Jer ima 512 KB kesa, itd...

E sad, glavni razlog zasto bih sve ovo menjao je graficka.

Ovaj HP ima 7000M, kontam da je dosta bolja nego ova 4500M Intel za starije igrice, ili se varam?

Treba mi bukvalno za CS 1.6, Warcraft Frozen Thorne i mozda Need For Speed.

Sta misliste? Ne placam nista, laptop za laptop.

Kakvi su uopste ovi Compaq F700?

Znam da je ovaj Compaq malo starija tehnologija(cpu u 65, GPu u 90nm), ali vodeci se cinjenicom da sam sa 6100 integrisanom svojevremeno MNOGO bolje igrao i CS, i Warcraft, cak sam i Fable presao na njoj, verujem da ne gresim ako zamenim?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
blackwolf - - - - - 16.06.2011. 17:08 #335516

broj poruka: 1504
Da je neki drugi brand reko bih ti da zameniš ali pošto je u pitanju Compaq kažem ti bolje nemoj prijatelj od ćaleta od mog druga kupio je nov Compaq u com tradeu pre nekih 2 meseca i crko mu je nekih nedelju dana posle i mislim da mu ga još do sada nisu popravili zato jer svaki put kad poprave jedno crkne nešto drugo .
Black Wolf

f0rever asdada 16.06.2011. 17:10 #335518

Za par sati treba da se nadjemo. Ajde jos neko misljenje, molim vas. Da li je tacno da se Hp tako kvari?
f0rever asdas 16.06.2011. 19:23 #335587

Nisam zamenio.

Ipak se vidi da je ovaj CPU na HPu slabiji nego moj T3000, sem toga, uocljivo je i da je laptop za klasu nize, iako CS, zaista, radi u redu..
Pisko ne lipši magarče.... 16.06.2011. 19:35 #335592

broj poruka: 6645
Ideja je bila dobra - taj bi lap stvarno bolje terao igrice (o kojima pričaš), ali, osim izrade, stari amd `mobilni` procesori pate što od manjka snage, što od viška temperature. Tek ove nove verzije, derivati athlona i phenoma II, normalne su, a da ne kažem ove najnovije... fuzionisane. Te se preseravaju od male potrošnje.
O kvalitetu ostatka, šta reći, osim da je sada u pitanju izgled - oba su, naime, doživela lepu starost koja govori o kvalitetu. To što ovaj žutokljuni poredi naj-naj-najjeftiniji tzv. compaq koji je bio na tušta i tma akcija i popusta za uvaljivanje, sa ostatkom nekada slavne serije i firme... samo je lokalna i ograničena iskustvena premisa. Skupljaj pare za neki novi fusion, em ćeš se naigrati, em` na baterije....

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Mikishon89 Re:BlackWolf 16.06.2011. 21:21 #335647

broj poruka: 2416
prvo mu je crkao hdd zatim maticna i pre nekih mesec ipo ekran taj qompaq je tesko sranje bolje dodati malo vise para pa kupiti dell inspiron

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs