Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Kupio sam danas u metrou...
STRANA 1 OD 1
phoboskv Kupio sam danas u metrou... 16.06.2011. 11:34 T36660

status: user
broj poruka: 940
... Toshiba Satellite C655D-S5133 za 23700 dinara. To sam kupio sestri posto njoj ne treba nista vise od interneta, eventualno muzika. (morao sam nekako da je `oteram` od mog kompa i da ga odmorim od maltretiranja facebook-om) Laptop je bio na akciji, pa mislim da je prilicno povoljna cena. Interesantno je da u specifikaciji pise da ima HDD od 250gb, a zapravo ima 280gb. E sad posto ja nemam iskustva sa laptopovima, mozda je to i normalno.

Inace, ovaj laptop ima neku `sirotinju` od procesora - amd E-240 1.5ghz. Videh da je u pitanju Bobcat jezgro, dakle samo jedno, a da je drugo deaktivirano. Mene interesuje da li je moguce nekako aktivirati i to drugo jezgro?

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 Re: Kupio sam danas u metrou... 16.06.2011. 11:42 #335372

broj poruka: 2929
Narvno da tako nesto ne moze.
Dobio so ono sto si platio.

:: ... Toshiba Satellite C655D-S5133 za 23700 dinara. To sam kupio sestri posto njoj ne treba nista vise od interneta, eventualno muzika. (morao sam nekako da je `oteram` od mog kompa i da ga odmorim od maltretiranja facebook-om) Laptop je bio na akciji, pa mislim da je prilicno povoljna cena. Interesantno je da u specifikaciji pise da ima HDD od 250gb, a zapravo ima 280gb. E sad posto ja nemam iskustva sa laptopovima, mozda je to i normalno
::
:: Inace, ovaj laptop ima neku `sirotinju` od procesora - amd E-240 1.5ghz. Videh da je u pitanju Bobcat jezgro, dakle samo jedno, a da je drugo deaktivirano. Mene interesuje da li je moguce nekako aktivirati i to drugo jezgro
:: Tell the Spartans, stranger passing by
:: that here obedient to their laws we li
:: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
cicija Ja sestri kupovao dopune za tel. ovde `braća` kupuju laptopove ... ahahaha 16.06.2011. 11:46 #335375

broj poruka: 411

Sta ce tvojoj sestri uopšte dual core za internet surf?!? Lepo si želeo da je otkačiš od tvog kompa a sada ONA NE MOŽE DA SE OTKAČI OD TEBE.
Lažeš li ti nas ovde? Sramota te da priznaš da si taj laptop kupio za sebe?!?
vuk125 Re: Kupio sam danas u metrou... 16.06.2011. 11:49 #335376

broj poruka: 2929
za net muziku i film ce biti ok.
ne zanosi se sa idejom otkljucavanja.

:: ... Toshiba Satellite C655D-S5133 za 23700 dinara. To sam kupio sestri posto njoj ne treba nista vise od interneta, eventualno muzika. (morao sam nekako da je `oteram` od mog kompa i da ga odmorim od maltretiranja facebook-om) Laptop je bio na akciji, pa mislim da je prilicno povoljna cena. Interesantno je da u specifikaciji pise da ima HDD od 250gb, a zapravo ima 280gb. E sad posto ja nemam iskustva sa laptopovima, mozda je to i normalno
:: Inace, ovaj laptop ima neku `sirotinju` od procesora - amd E-240 1.5ghz. Videh da je u pitanju Bobcat jezgro, dakle samo jedno, a da je drugo deaktivirano. Mene interesuje da li je moguce nekako aktivirati i to drugo jezgro
:: Tell the Spartans, stranger passing by
:: that here obedient to their laws we li
:: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Pisko Gigabyte ali nije Gigashit 16.06.2011. 12:42 #335388

broj poruka: 6645
Nema 280 da ga j. Ili je to tzv hard od 300-320Gb ili nije. 280Gb su kod nas nazvani `pravih`, a ne kupovnih. Lapčad ima kupovne gigabajte od 250, 300, 320, 500 itd, izišli su terabajtni ali ne i kod nas... ali, sve se to upere poprilično kada se formatira.
I, što veću količinu `kupovnih` Gb-a platiš, to te više zajebu i više `izgubiš` nakon formatiranja i provere stvarnog kapaciteta.... mrzi me da ti računam, ali, kapacitet je stvaran i računa se u binarnim veličinama (2 na x) a, gownari prodaju računajući u DECIMALNIM ciframa... razliku - KRADU.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

phoboskv Re: Ja sestri kupovao dopune za tel. ovde `braća` kupuju laptopove ... ahahaha 16.06.2011. 18:42 #335569

broj poruka: 940
Hehe, znas kad bih kupio ovo sranje za sebe??? Dok sam malo cackao po njemu videh da je mnogo sporo, pa rekoh da l moze malo brze. 5 minuta otvara word, a kod mene sa e8400 otvara iz mesta...
U svakom slucaju i mislio sam da ne moze, nego reko ajd da pitam :):):)

Inace, ona je meni kupila mobilni za otprilike iste pare, pa sto da joj ne vratim.
A te pare sam inace stekao za graficku, koju cu sad morati da cekam jos par meseci

A ovo `lazes` govori o tvojoj kulturi!!!

Hvala u svakom slucaju.

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`

:: Sta ce tvojoj sestri uopšte dual core za internet surf?!? Lepo si želeo da je otkačiš od tvog kompa a sada ONA NE MOŽE DA SE OTKAČI OD TEBE
:: Lažeš li ti nas ovde? Sramota te da priznaš da si taj laptop kupio za sebe?!?
codeus ... 16.06.2011. 19:07 #335583

broj poruka: 4054

lep i normalan gest .. kupiti sestri lap ...

elem E240 ima 1 jezgro .. E350 ima 2 .. nema sta da se otkljuca
f0rever sada 16.06.2011. 20:47 #335621

broj poruka: 3821

Koja tuga. Cak i taj lap ima bolju graficku nego ovo moje cudo. :(
f0rever sada 16.06.2011. 20:51 #335625

broj poruka: 3821

Koja tuga. Cak i taj lap ima bolju graficku nego ovo moje cudo. :(
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs