Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
IPad2 i IPhone stetni po bubrege?
STRANA 1 OD 1
toothless IPad2 i IPhone stetni po bubrege? 06.06.2011. 16:17 T36412

status: user
broj poruka: 3241
Ovakve stvari ce se uskoro desavati i kod nas: http://tiny.cc/kid7e

http://sve.rs/
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Sasvim razumljivo 06.06.2011. 16:30 #331495

broj poruka: 9006
Ako uzmemo u obzir da je nedavno bilo naučno istraživanje u kojem su dokazali da se prilikom kupovine apple proizvoda u umu njihovog zagriženog ljubitelja aktiviraju isti centri kao i tokom ekstremnog verskog zanosa.

Još je i dobro prošao, za religiju su ljudi davali i mnogo više od bubrega.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

Ishmerish Id u ocin !!! Ja reko FaT PHuck sa conspiracy theory again 06.06.2011. 16:31 #331496

broj poruka: 7285
Sad mi vise nije interesantno :(

A propro bubrega nece ne boj se, em nismo toliko glupi,em nije to bas kao prodavanje vutre na cosku (kakva je buraz??? - ma cista domaca,radi za medalju!)

Ja sam iz zajebancije jednom popunio jedan upitnik koji prethodi mogucoj prodaji, i em sam lagao za plemenitu medalju a odgovor je bio javite se za 10 godina - ako se dotle dozovete pameti i normalizujete nacin zivota.

Mi Srbi bi pre prodali nesto ludim nacistickim naucnicima, jer nema dela koji u nama nije ozracen ili zatrovan :)))

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

aco Polomio bih mu ovo 06.06.2011. 16:34 #331499

broj poruka: 2788
Kako bih voleo da se teleportujem do Kine kod njega i da mu izlomim iPad i iPhone u najmanje komade. Ovaj gori nego Tortojed i njegov Intel/nVidia
toothless Re: Id u ocin !!! Ja reko FaT PHuck sa conspiracy theory again 06.06.2011. 16:36 #331501

broj poruka: 3241
Pa tek nasi radioaktivni bubrezi bi im bili zanimljivi!Posto su narokani uranijumom, mogu da funkcionisu u telu kao UPS!Ukoliko srce ili mozak otkazu, bubreg preuzima snabdevanje organizma energijom! :D

http://sve.rs/
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)

:: Sad mi vise nije interesantno :
::

:: Mi Srbi bi pre prodali nesto ludim nacistickim naucnicima, jer nema dela koji u nama nije ozracen ili zatrovan :)))
:: Lala 4ever!
:: http://fwd4.me/zC
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
raic Nemate vi pojma 06.06.2011. 16:44 #331507

broj poruka: 9006
Nije naš kapital u bubrezima (osim belih), suviše su nam istrošeni od filtriranja one phatphuckove hlorfluorisane vode. Naša je vrednost u jetri gospodo, čuo sam da su na svetskom tržištu cenjenije od irskih, rade u najtežim uslovima a mogu da prerade sve živo od brlje daskovače do špiritusa.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

Ishmerish Re: Nemate vi pojma 06.06.2011. 16:47 #331509

broj poruka: 7285
Ko o cemu kurva o postenju

ali sledeci put kada me put nanese u BG bice kao na Kosovu polju:

Gentleman`s start Ur shooting glasses !!!

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Nije naš kapital u bubrezima (osim belih), suviše su nam istrošeni od filtriranja one phatphuckove hlorfluorisane vode. Naša je vrednost u jetri gospodo, čuo sam da su na svetskom tržištu cenjenije od irskih, rade u najtežim uslovima a mogu da prerade sve živo od brlje daskovače do špiritusa.
tortojed Neki, na ovom forumu, izjavljivali su spremnost na prodaju... 06.06.2011. 16:48 #331511

broj poruka: 10997
sopstvenog bubrega, kako bi dosli u posed IPhone-a... Imajuci to u vidu, rekao bih da ovi proizvodi mogu da budu stetni pozdravlje...

@Aco Matunga N`Shuta Fifa: pa ti bar imas na dinari za N`Vidia i In`tel-a... sta se ti pa bunis, ugljenisani brate?

Dexter013 E jbg na kvadrat 06.06.2011. 16:49 #331512

broj poruka: 17093
Nemaju leba da jedu ljudi , da je nesto drugo u pitanju pa i da razumem ,
ali organ za jebeni telefon ?!

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict Ko da je wlada pisao pricu... 06.06.2011. 16:52 #331515

broj poruka: 4515
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Puca mi polna organela za nekog zutog na dopu.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: Ko da je wlada pisao pricu... 06.06.2011. 17:00 #331517

broj poruka: 6083
U principu

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9,
Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Puca mi polna organela za nekog zutog na dopu
aco Re: Neki, na ovom forumu, izjavljivali su spremnost na prodaju... 06.06.2011. 17:14 #331524

broj poruka: 2788
Rlx brate, samo moram da te cacnem kod ovakvih fanbojizma tema :)

:: sopstvenog bubrega, kako bi dosli u posed IPhone-a... Imajuci to u vidu, rekao bih da ovi proizvodi mogu da budu stetni pozdravlje..
:: @Aco Matunga N`Shuta Fifa: pa ti bar imas na dinari za N`Vidia i In`tel-a... sta se ti pa bunis, ugljenisani brate
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs