Hteo sam da sredim neki laptop Toshiba Tecra T9000, ali sve sam uradio stavio novi sistem i instalirao drajvere, ali nece da mi prihvati drajver za zvuk, kad treba da zavrsi instalaciju napise mi drajver nije instaliran, a skinut sa sajta proizvodjaca laptop-a... Probao sam jos sa nekim drajverima, ali nista.... da li moze neko da mi pomogne sta je problem????
:: :: Hteo sam da sredim neki laptop Toshiba Tecra T9000, ali sve sam uradio stavio novi sistem i instalirao drajvere, ali nece da mi prihvati drajver za zvuk, kad treba da zavrsi instalaciju napise mi drajver nije instaliran, a skinut sa sajta proizvodjaca laptop-a.. :: Probao sam jos sa nekim drajverima, ali nista... :: da li moze neko da mi pomogne sta je problem????
jesi probao rucno da ga raspakujes i rucno da ga dodas iz device manager-a..? nadam se da nisi instalirao windows 7..
:: :: Hteo sam da sredim neki laptop Toshiba Tecra T9000, ali sve sam uradio stavio novi sistem i instalirao drajvere, ali nece da mi prihvati drajver za zvuk, kad treba da zavrsi instalaciju napise mi drajver nije instaliran, a skinut sa sajta proizvodjaca laptop-a.. :: Probao sam jos sa nekim drajverima, ali nista... :: da li moze neko da mi pomogne sta je problem????
Yamahin neki cip, predpostavljam jer je yamahin driver, ali ne mogu da ga ocitam sa everestom,...
Windows xp sam ja instalirao ponovo, unutra je bio windows ali u losem stanju i bio je isti problem, ja sam stavio novi sistem i skinuo driver sa toshiba sajta tacno za taj model, ali nece da ga instalira....
Probao sam i rucno iz device manager-a, ali nece da ga prihvati...
jesi probao da nadjes neki drugi alternativni na sajtu DriverGuide.com?
:: :: Yamahin neki cip, predpostavljam jer je yamahin driver, ali ne mogu da ga ocitam sa everestom,... :: :: Windows xp sam ja instalirao ponovo, unutra je bio windows ali u losem stanju i bio je isti problem, ja sam stavio novi sistem i skinuo driver sa toshiba sajta tacno za taj model, ali nece da ga instalira... :: :: Probao sam i rucno iz device manager-a, ali nece da ga prihvati.. :: :: Sta da uradim??
device menager pa desni klik na zvucnu,propertis, details, pa hardwareID u padajucem meniju, onda ti izadje neki kod koji treba da ukucas u guglu i mozda neko je vec imao problem pa je pisao o toj zvucnoj, dakle izacice ti koja je, srecno eventualno neki od driver menadzera (izlecen naravno) koji ce sam prepoznati koja je karta i skinuti driver
Probao sam sve ovo sto ste mi rekli, ali nece....??? Guglao sam pa sam nasao nesto da taj driver nece na xp sp2 nego samo na sp1, ali kako ja sad da stavim sp1 jer ne moze da se instalira preko ovog....?????
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.