Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
sound driver problem
STRANA 1 OD 1
BMWM5 sound driver problem 03.06.2011. 17:49 T36348

status: user
broj poruka: 343

Hteo sam da sredim neki laptop Toshiba Tecra T9000, ali sve sam uradio stavio novi sistem i instalirao drajvere, ali nece da mi prihvati drajver za zvuk, kad treba da zavrsi instalaciju napise mi drajver nije instaliran, a skinut sa sajta proizvodjaca laptop-a...
Probao sam jos sa nekim drajverima, ali nista....
da li moze neko da mi pomogne sta je problem????
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Re: sound driver problem 03.06.2011. 22:21 #330733

broj poruka: 4228
Koji je to zvučni čip? Koji Win?

Pozdrav!

Vlada

::
:: Hteo sam da sredim neki laptop Toshiba Tecra T9000, ali sve sam uradio stavio novi sistem i instalirao drajvere, ali nece da mi prihvati drajver za zvuk, kad treba da zavrsi instalaciju napise mi drajver nije instaliran, a skinut sa sajta proizvodjaca laptop-a..
:: Probao sam jos sa nekim drajverima, ali nista...
:: da li moze neko da mi pomogne sta je problem????
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
LonleyMax Pozdravi se s njom... 03.06.2011. 22:56 #330743

broj poruka: 1475
stara je to makina... mislim da je zvucna geknula! Probaj sa reinstalacijom celog sistema i onda instalacija drajvera al cisto sumnjam da ce da upali!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1514411

imarkovic Re: sound driver problem 03.06.2011. 23:00 #330744

broj poruka: 18996
jesi probao rucno da ga raspakujes i rucno da ga dodas iz device manager-a..? nadam se da nisi instalirao windows 7..

:: Hteo sam da sredim neki laptop Toshiba Tecra T9000, ali sve sam uradio stavio novi sistem i instalirao drajvere, ali nece da mi prihvati drajver za zvuk, kad treba da zavrsi instalaciju napise mi drajver nije instaliran, a skinut sa sajta proizvodjaca laptop-a..
:: Probao sam jos sa nekim drajverima, ali nista...
:: da li moze neko da mi pomogne sta je problem????
BMWM5 re 04.06.2011. 09:18 #330794

Yamahin neki cip, predpostavljam jer je yamahin driver, ali ne mogu da ga ocitam sa everestom,...

Windows xp sam ja instalirao ponovo, unutra je bio windows ali u losem stanju i bio je isti problem, ja sam stavio novi sistem i skinuo driver sa toshiba sajta tacno za taj model, ali nece da ga instalira....

Probao sam i rucno iz device manager-a, ali nece da ga prihvati...

Sta da uradim??
imarkovic Re: re 04.06.2011. 09:24 #330795

broj poruka: 18996
jesi probao da nadjes neki drugi alternativni na sajtu DriverGuide.com?

:: Yamahin neki cip, predpostavljam jer je yamahin driver, ali ne mogu da ga ocitam sa everestom,...
:: Windows xp sam ja instalirao ponovo, unutra je bio windows ali u losem stanju i bio je isti problem, ja sam stavio novi sistem i skinuo driver sa toshiba sajta tacno za taj model, ali nece da ga instalira...
:: Probao sam i rucno iz device manager-a, ali nece da ga prihvati..
:: Sta da uradim??
saxija re 04.06.2011. 09:28 #330798

broj poruka: 4016
device menager pa desni klik na zvucnu,propertis, details, pa hardwareID u padajucem meniju, onda ti izadje neki kod koji treba da ukucas u guglu i mozda neko je vec imao problem pa je pisao o toj zvucnoj, dakle izacice ti koja je, srecno
eventualno neki od driver menadzera (izlecen naravno) koji ce sam prepoznati koja je karta i skinuti driver

nVidia http://i53.tinypic.com/9lfs5f.jpg

BMWM5 re 04.06.2011. 13:14 #330842

Ajde probacu ovo sto ste mi rekli pa javljam sta sam uradio....

BMWM5 ????? 04.06.2011. 15:53 #330874

Probao sam sve ovo sto ste mi rekli, ali nece....???
Guglao sam pa sam nasao nesto da taj driver nece na xp sp2 nego samo na sp1, ali kako ja sad da stavim sp1 jer ne moze da se instalira preko ovog....?????

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs